15 de Març de 2012. 21:35h.

19 comentaris

2223 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Per què tot va a parar a les Terres de l'Ebre?

Tots els partits menys ICV-EUiA i SI voten a favor d'un parc eòlic davant l'Ametlla de Mar

Imatge de l'Ametlla de Mar
Imatge de l'Ametlla de Mar
Imatge de l'Ametlla de Mar

La moció de CiU, sobre política energètica, insta l'executiu, entre altres aspectes, a avançar en l'elaboració d'un pla de l'energia i el canvi climàtic per al període 2012-2020. La cambra ha aprovat aquest punt amb el vot favorable de tots els grups menys ICV-EUiA i SI, que s'hi han abstingut.

La moció també demana al Govern que impulsi les actuacions necessàries per executar la plataforma marítima experimental del projecte 'Zèfir Test Station' amb el consens de les administracions competents, incloses les locals. ERC ha votat en contra d'aquest punt, mentre que SI s'hi ha abstingut.

La resta del text ha prosperat amb l'únic vot contrari de SI i demana que el Govern informi el Parlament del seguiment dels nivells de qualitat del subministrament elèctric i de les funcions de l'Institut Català de l'Energia.

El diputat Antoni Fernàndez Teixidor, que ha presentat la moció, ha subratllat que s'ha tingut en compte el consens territorial, a través "del conjunt d'administracions competents i les administracions locals afectades" perquè "són els representants genuïns dels ciutadans i les ciutadanes".

I ha afegit que "res mou tant la passió d’aquest govern com vèncer la crisi, impulsar el creixement econòmic i lluitar contra l’atur" i per això "ens ha semblat oportú tirar endavant un conjunt d’iniciatives en el marc energètic".

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://goo.gl/L9WOIq

19 comentaris

#12 Lluís, Tortosa. 16/03/2012 - 21:01

 

Valorar

Positiu Negatiu

Lluc, el teu maniqueisme és de pa sucat amb oli. Ni tu ets representant dels barcelonins, gràcies a Déu, ni jo sóc representant dels ebrencs, per això no m'agraden els bous. Som tan espanyols a l'Ebre que parlem més català percentualment que a Barcelona. No em diries a la cara "fastigós". Covard.

1

. .

#10 Xevi, Mataró. 16/03/2012 - 11:30

 

Valorar

Positiu Negatiu

Puc entendre que la gent no vulgui nuclears, ni tèrmiques, però centrals de biomassa o parcs eolics???.Però tothom vol veure la tele, l'ordinador, carregar el mòbil... Amb aquestes actituds no anirem enlloc. Tornem a anar amb carros i taparrabos de pell (sintètica,x no matar animals)

-2

. .
 
 

#10.3 josep herbetes, delta de l'ebre. 16/03/2012 - 18:57

Valorar

Positiu Negatiu

3

. .

perquè igual de vent fa a les costes de l'Empordà.

 

#10.2 LLUC, EBRE. 16/03/2012 - 16:04

Valorar

Positiu Negatiu

-3

. .

Home Lluís, els de la metròpolis anem on ens volen. Seria estúpid anar on no ens volen, on no volen els nostres diners, on no ens volen donar aigua. A més, esteu tan prop de València que sou més espanyols que catalans i això ens fa fàstic a Bcn. A més, maltracteu bous.

 

#10.1 Lluís, Tortos. 16/03/2012 - 11:48

Valorar

Positiu Negatiu

12

. .

A la Costa Brava també hi fa molt de vent. Ah no! Els intocables! Allí res, ni MATs ni parcs eòlics, ni res, que el Cuní i altres camacus de la metròpolis i perifèria metropolitana hi volen anar per prendre-hi el sol.

#9 LLUC, EBRE. 16/03/2012 - 11:22

 

Valorar

Positiu Negatiu

No és més que una compensació. Quan tenim sed i ens falta aigua, ells no volen donar-nos-la. Doncs quan nosaltres tenim merda, els hi enviem cap allà.

-7

. .

#8 Enric , Bcn. 16/03/2012 - 08:48

 

Valorar

Positiu Negatiu

Al restaurant de l'esquerra de la fotografia es menja de p*** mare, us el recomano!

8

. .

#7 Josep Buixedas, Barcelona. 15/03/2012 - 23:44

 

Valorar

Positiu Negatiu

Ei si heu seguit la moció parlamentària, ICV hi ha votat a favor. Ha estat ERC els que hi han votat en contra. Cordialment.

3

. .
 
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Societat - Per què tot va a parar a les Terres de l'Ebre?

Compromès amb l'ètica periodística Gas Natural Fenosa


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya