Publicitat

Recels a la comunitat educativa davant l’obertura d’escoles

#AixíNoObrim

Mestres, sindicats i algun partit polític s’oposen a l’obertura d’escoles en fase 2 en considerar que no es donen les condicions de seguretat necessàries per a treballadors i alumnes. Entre tots han impulsat el hastagh #AixíNoObrim.

En aquest sentit, l’USTEC -sindicat que va donar suport a l’1-O- ja va mostrar la seva contrarietat amb el conseller Bargalló i recorda que “això no és cap joc”, a més de reclamar que es posposi l’obertura fins al setembre.

També han recordat el cas de Corea del Sud, on centenars d’escoles han hagut de tornar a tancar després de detectar-se nous brots. “Però tranquils, Salut diu que les escoles catalanes són segures. Sense l'equipament ni els testos de Corea del Sud són més segures. Sí clar”, ironitzen.La CGT, per la seva banda, reivindica que “no tornem sense garantir l'educació i la salut!”. “Fem una crida a les direccions i al conjunt de la comunitat educativa a no obrir els centres sense tenir garantides les condicions de seguretat!”, expressen.

Finalment, des de la CUP “ens oposem a l'ordre d'obertura dels centres educatius dels territoris que entren en fase 2 de desconfinament, davant l'evidència que no s'han abocat els recursos necessaris per preservar la seguretat de la comunitat educativa”.

“Aquesta mesura, absolutament precipitada i imposada sense la previsió necessària, està fent augmentar el neguit dels equips directius, del personal docent i de la resta de la comunitat educativa i alhora, cada dia que passa, es fa més evident que tampoc garanteix el dret a l'educació amb seguretat”, adverteixen.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 01/06/2020 - 16:00

Para los profesores del régimen debería ser un acto patriótico ir a dar clases con los medios que el seu Govern disponga, lo contrario es propio de traidores

#1 Carme, Barcelona, 01/06/2020 - 14:56

Doncs ara el colectiu de mestres que va ser un dels fidels colaboradors dels sediciosos en tota la trama de la rebelió, que van posar tota la carn a la graella en mans d'aquells deliquents avui entre reixes, ara ja poden veure en mans de qui van confiar...aquells que els van enganyar amb fer un pais-nou son els guionistes del desastre total.