Publicitat
Societat · 16 de Desembre de 2021. 18:22h.

"Cambray ha de complir la sentència"

José Domingo, president d'Impulso Ciudadano: ”el que diu a la premsa no és el que diu als centres”

 "Cambray ha de complir la sentència"

El president d´Impulso Ciudadano, José Domingo, ha apuntat que "el conseller d´Educació s´ha equivocat molt en aquest procés", en referència a la sentència del TSJC sobre la immersió i al cas del nen de Canet. També ha apuntat de Cambray “ha de complir la sentència”.

Domingo ha explicat que el conseller "va encoratjar la desobediència, malgrat que el mateix Departament d'Educació va dictar una resolució complint la interlocutòria de mesures cautelars"."Hi havia contradicció entre el que ell deia a la premsa amb el que realment feia", ha assenyalat, a més d'assegurar que "el que deia a la premsa no és el que diu als centres".

“Li haurà de dir al tribunal que instruccions donarà per complir la sentència. Té dos mesos per fer-ho”, ha recordat, a més d'advertir que Cambray “pot no complir-la i entrar en una dinàmica d'enfrontament que comporta conseqüències penals que no desitgem”. "Si és una persona amb sentit del dret -i ell presumeix de ser molt responsable- ha de complir la sentència", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 16/12/2021 - 21:55

como mínimo en un caso, publicando la nota de prensa del Departament, sin contrastar otras fuentes, que son parte en el proceso.
Luego se llenan la boca además de ricas viandas regadas con buenos caldos, de la democracia tan fabulosa que tendríamos si fuéramos indpendientes, cuando conocen de sobras las actuaciones y las inacciones según el tema.

#4 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 16/12/2021 - 21:53

Lo creo totalmente al Sr. Domingo.
Es como lo que dice a veces la prensa [amiga que equivale a decir subvencionada desde Plaça Sant Jaume, con intereses económicos o no [espurios]] y lo que realmente se cuece en algunos centros.
Se masajean los artículos, intervenciones televisivas, en la radio, en diarios digitales...cuando no como la ACN mentir

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 16/12/2021 - 18:52

Recordeu que va fer el altanero Petronio Argimon amb la seva negativa a vacunar a la Guardia Sivil quan el jutge el va advertir que si volia conservar la seva capacitat reproductiva recomptes de nou l´estoc de vacunes disponibles

En tres dies els van vacunar a tots

Doncs el tal Cambray, otro profesional de la cosa, tambe obeira como esta mandao

#2 Robertwalser74, Barcelona, 16/12/2021 - 18:39

S'enrrecorden quan encoratjaven el jovent a cremar contenidors i després els enviaven els mossos per repartir-los estopa? Tanta TV3 i tant parlar d'ADN han generat un paiset tan maco com esquizofrènic. Ara tampoc es pot fer gaire cosa més que deixar que el granet expulsi el pus.

#1 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 16/12/2021 - 18:38

Avui he vist a una d´aquestes cadenes de tv que aqui en diem estatals com s´han atrevit a dir que Catalunya es una comunitat autonoma.

Que desfachatez.