Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2021. 11:16h.

Crida a matar mossos

“Que no els hi puguin trobar ni restes per fer la prova de l’ADN”

Un ciutadà, en un vídeo que circula per les xarxes socials, fa una crida a matar mossos d'esquadra. “Que  no els hi puguin trobar ni restes per fer la prova de l’ADN!”, exclama, a més de demanar també cremar comissaries i els domicilis particulars d’aquests policies inclús amb “la família dins”

“La comissaria es nostre i la podem trencar quan vulguem”, exposa d’inici. “Nens, a rebentar-ho tot, perquè tot això ho hem pagat nosaltres. I les putes del Rey també les hem pagat nosaltres. Vull dir que llenya, llenya i llenya!”, reclama.

“Però no només a les comissaries. A tots aquells que xerren per la ràdio, periodistes, fills de la grandíssima puta que ens estan fotent la por al cos, en aquests també llenya! però llenya de la bona!”, demana.

“La sede de Ciutadans, llenya! la sede del PP, més llenya! llenya! llenya! no hi ha policia per controlar! I al policia que caigui que no li puguin trobar ni restes per fer la prova de l’ADN! llenya!”, afegeix.

També pregunta “tots aquells inútils que deien que el Trapero és la nostra policia, on sou? que va dir que seria el primer en detenir el Puigdemont! on sou?”.

També insisteix que “els cotxes de la policia els hem pagat nosaltres, i la meva part la pugueu rebentar tant com vulgueu. Prefereixo pagar una comissaria cada setmana i tenir els Mossos acollonits que no tenir els Mossos contents i el Rei de putes”.

“Llenya! però no com aquesta vegada que només han hagut de canviar els vidres. Que l’hagin de fer nova! Que no puguin fer ni la porva de l’ADN”, manifesta.

“Que els policies quan es llevin per anar a treballar s’ho pensin abans de posar-se l’uniforme. ‘Ayer éramos 26 en comisaria y hoy sólo somos dos’. Que es caguin vius quan vagin sols pel carrer”, assenyala.

“Somissaria trinxada, però tu a la UVI. I deixar-lo sol quan està a la UVI? no, home, no! s’entra allà dins i se’l matxaca! perquè vosaltres fills de puta heu tret gent malaltes de les cases, heu tret gent invàlida!”, els hi retreu.

“A vosaltres s’entra a l’hospital i se us fa tot el mal que es pugui, heu d’estar morts, escòria! que sou una merda d’escòria! la policia sempre serà el teu enemic, a no ser que siguis un polític”, considera.

Igualment critica que “el puto gilipolles que teníem abans de president, ara no em surt el nom, li deia als CDR ‘apreteu’ i després enviava la policia”. “Trinxar-ho tot”, manifesta.

“Hauríem de fer com el Dràcula! fotre tot de pals i la gent allà penjada als pals. El que vingui amb ganes de robar o tocar els collons, que veiés allà el pal, pim! I aquest qui era? doncs mira, aquest era el cap de la policia que teníem aquí. I per què us l’heu carregat? doncs per això!”, exclama.

“La policia ha de tenir por de la gent normal, però por de cagar-se! Això és el que hem d’aconseguir i aleshores tindrem una policia normal, quan acotin el cap davant la gent del poble”, ha dit. “Només heu cremat la comissaria de Vic? hi ha la de Terrassa que és molt més grossa”

“Si sabéssim on viuen els de la Brimo, quan vagin a reprimir la manifestació tu vas i els hi cremes la casa. No ho heu pensat, això? ells que vagin a reprimir la manifestació, mentre nosaltres els hi anem a cremar la casa, i si hi ha la família dins, mira… que haguessin sortit”, conclou.

mos.jpg

Publicitat
Publicitat

126 Comentaris

Publicitat
#105 Pere Joan S., Sitges, 24/02/2021 - 19:22

us ho deia al comentari #94

que, mentre parlava aquest individu, feia por el tipus de canuto que esgrimia i por les substàncies que hi duia.
tot té una explicació fins i tot l'estupidesa i miserabilitat de molts personatges que veiem desfilar dia rera dia.

#104 Cabirol, Tona, 24/02/2021 - 13:02

Por razones de humanidad dicho personaje debe ponerse en manos de la ciencia médica.

#103 Luigi., Barcino, 24/02/2021 - 11:59

"Els Mossos d'Esquadra han detingut Joan Galobart, l'home que va penjar un vídeo a Facebook .
Els Mossos han detingut a l'home a Argençola, a la comarca de l'Anoia, on viu. També li han trobat un centenar de plantes de marihuana".

#102 Amoroso, Barcelona, 24/02/2021 - 11:01

Amargao, está mu amargao el abuelo porretas este. Claro, tanto tiempo esperando y nada de nada. La Independencia no llega, Itaca cada día más lejos...

#101 luigi, Tabarnia, 24/02/2021 - 08:41

Que se entere todo el mundo, los tractorianos son gente de paz...o casi todos