Publicitat
Societat · 11 d'Octubre de 2021. 13:16h.

Detinguts amb 84 quilos de cabdells de marihuana en una furgoneta

Cinc persones de nacionalitat albanesa i espanyola

 Detinguts amb 84 quilos de cabdells de marihuana en una furgoneta

Agents de la Policia Nacional de Barcelona i Cornellà de Llobregat han interceptat a la carretera comarcal C-155 de Polinyà, una furgoneta que transportava un total de 48 quilos de cabdells de marihuana.

La investigació va començar quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'una possible plantació indoor en una nau industrial situada al polígon industrial Mas del Cisa de la localitat de Sentmenat (Barcelona).

La mateixa tenia multitud d'aparells d'aire condicionat a l'exterior, soroll constant de màquines i una forta olor a la substància estupefaent, per la qual cosa es va sol·licitar a la companyia elèctrica col·laboració per comprovar si efectivament es tractava d'una plantació indoor. Després de la corresponent mesurament i revisió, la companyia va constatar que existia una defraudació de fluid elèctric a gran nivell.

Després de diversos mesos d'investigació, es intercepta la furgoneta quan es dirigia a vendre la substància estupefaent i es va comprovar que la mateixa contenia al seu interior un total de 28 paquets amb cabdells de marihuana, tots ells hermèticament tancats, de manera que es va procedir a la detenció del conductor i ocupant de la furgoneta, sent dos homes de nacionalitat espanyola i albanesa.

Després de la detenció dels dos individus que conduïen la furgoneta, es va realitzar la corresponent entrada i registre a la nau industrial investigada constatant l'existència d'una plantació indoor de marihuana de grans dimensions.

A l'interior, a més, es trobaven dos individus que s'encarregarien de la vigilància i custòdia de la plantació, tots dos de nacionalitat albanesa.

La nau, que es trobava en un carreró sense sortida, comptava amb dos pisos perfectament camuflats i produïa a nivells industrials, aprofitant a el màxim l'espai per obtenir el màxim rendiment.

Com a resultat de les actuacions policials han resultat detingudes cinc persones entre els que es troba al seu torn els màxims responsables de l'estructura criminal desarticulada com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i defraudació de fluid elèctric, el qual ascendeix a un total de gairebé 70.000 euros defraudats.

En el registre practicat es van aprehendre un total de 84'140 quilograms de cabdells de marihuana i es va intervenir la furgoneta on es traslladava la substància estupefaent. La investigació ha estat portada a terme per agents de la UDICO de Barcelona i Cornellà de Llobregat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/10/2021 - 21:29

Eran cogollos de tudela, de la variedad de Setmenat, con gran cantidad de vitaminas y fibra. Y dan una felicidad que te cagas. De su exportación vive media tractoria y algún albanés. Cuando sobra algo, claro.

#5 manu, DIJON FRANCE, 11/10/2021 - 16:48

ESPAÑOL ESPAÑOL? O ESPAÑOL DE PAPEL es verdad no pueden ser catalán porque el D.N.I. catalán no existe la policía no tarda en decir que son españoles por el contrario cuando es uno musulmanes ni una palabra sobre la raza que ha cometido la violencia una vergüenza

#4 Guineu, Barnañ, 11/10/2021 - 15:24

Sempre pasa lo mateix quan es delinquent es nacionalitat española,quan es una cosa bona espotista etc. Es catala

#3 C, Vilassar de Mar, 11/10/2021 - 14:51

A ver si ahora en el Govern de la República van menos fumados.

#2 Flanagan , Tabarnia City, 11/10/2021 - 14:43

Eso para los que dicen que la PN de Cornellà sólo está para hacer el dni ;)