Publicitat
Societat · 26 de Novembre de 2021. 15:36h.

El Tribunal de la UE rebutja retornar la immunitat a Puigdemont

Considera que l'euroordre està suspesa

 El Tribunal de la UE rebutja retornar la immunitat a Puigdemont

El Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) ha desestimat aquest divendres les mesures cautelars que Carles Puigdemont i els eurodiputats de JxCat Toni Comín i Clara Ponsatí van sol·licitar després de la detenció i posada en llibertat de l'expresident català a Itàlia, el setembre passat. Ho fa en considerar que les euroordres de detenció estan suspeses en tota la UE.

El TGUE ha pres aquesta decisió, segons un comunicat, al·legant que "el procés penal de què es tracta està suspès fins que el Tribunal de Justícia es pronunciï sobre la petició de decisió prejudicial".

Afegeix, a més, que "la detenció dels diputats no constitueix, per si sola, un perjudici greu i irreparable", i que "els diputats continuen gaudint d'immunitat en els seus desplaçaments al lloc de reunió del Parlament, de manera que continua sent hipotètic el perjudici greu i irreparable ocasionat per una detenció".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Si es fácil de entender, Murcia, 27/11/2021 - 11:00

En el ordenador italiano sale eso de "Wanted". El policía se queda de una pieza y piensa: ".....este con cara de haba será un defraudador español importante.....". Detenido. Llarenas que acaba de suspender la euroorden la resucita rápidamente. Al final el "Wanted" escapa. Nueva jugada maestra. Los suyos orgasmeando.

#10 Quin culebrot, Barcelona, 26/11/2021 - 20:44

Aquest tema de l'euroordre, que si suspesa que si no, les inmunitats, ara si, ara no, i tot el que toquen els indepes semblen historias para no dormir, bufff, quina mandra

#9 Senen, Tarragona, 26/11/2021 - 20:01

"Europa nos dará la razón...” Oriol Junqueras, 23 de enero de 2020.
Joder.... como para comprarle un coche de segunda mano a este....

#8 Purria lazi, Mollerussa, 26/11/2021 - 17:17

Vamos, que Pusdelmón puede ir del WC-loo al PE y del PE al WC-loo. Imparaplaaaas!!!
Jajasjaja!!!

#7 Luigi., Barcino, 26/11/2021 - 16:41

La detención de Puigdemont en Italia,como consecuencia de una orden en vigor, no ha sido en balde ya que ahora las ODES suspendidas,pendientes de un proceso de extradición ,serían dos,una en Bélgica y la otra en Italia.