Societat · 23 de Maig de 2022. 10:42h.

Mosseguen al cap un vigilant de seguretat del metro

L'agressor també dóna un cop de puny a una treballadora de l'estació de Paral·lel

 Mosseguen al cap un vigilant de seguretat del metro

Un individu ha mossegat al cap un vigilant de seguretat del metro de Barcelona a l'estació de Paral·lel cap a les 07.00 hores de diumenge passat, segons informa Metropoli. El vigilant ha requerit punts de sutura.

L'atacant ha continuat la seva ofensiva amb una segona treballadora, a qui ha clavat un cop de puny. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís quan l'agressor estava retingut i, en arribar, l'han detingut, mentre que treballadors del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès la víctima.

Fonts de TMB apunten que l'individu, que anava begut, va reaccionar amb violència contra el vigilant després que aquest li recriminés el comportament. Aquesta agressió ha passat dies després que una dona ataqués amb una porra dos vigilants a l'estació Pep Ventura de Badalona, mentre aquests reduïen un home a l'andana.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 LLop Hammer, Barcemafialona, 24/05/2022 - 05:17

Barcelona es un zoo, los animales están rabiosos fuera de las jaulas y muerden, golpean, gritan y chillan... la ciudad huele a pis y caca y quien debería protegernos, protege a los bichos que dan bocados.

#11 T.P., Barcelona, 23/05/2022 - 14:25

Transport públic!!! Aquests incidents ja comencen a ser més la norma que l'excepció a CAT/BCN, el metro i el tren s'han convertit en transport de risc per desíria i passivitat dels que van amb el cul al cotxe oficial de la plaça Sant Jaume, la "Denmark del Sud i Copenhague"

#11.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/05/2022 - 15:06

Ni el nen barbut ni cap de la seva cort prenen el transport public. Aixo es per als plebeus.

#10 Monchimon, Barcelona, 23/05/2022 - 14:21

Morder en la cabeza? Puede que sean sus costumbres. Hay que respetarlas.

#9 suggerència, Gironès monamour, 23/05/2022 - 14:11

Els vigilants hauríen d'anar de dos en dos, tenir una bona preparació en arts marcials i quan toqui etzibar una manta d'òsties als apunyaladors i mossegadors. Ras i curt.

#8 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/05/2022 - 13:21

Otro hecho puntual. Pero son ya tantos que tal vez sea la normalidad. Comprar el billete, sentarse correctamente en el asiento, ofrecerlo a viejecitas o a señoras embarazadas quizás sea la anécdota. Iba borracho pero él no conducía ¿Que mordió? como cualquier perro.