Envien a Rubí el comissari que investigava Miquel Buch

 Purga als Mossos

Els Mossos d’Esquadra han presentat la nova estructura després del nomenament de Josep Maria Estela com a comissari en cap. Diferents ex alts càrrecs, que fins ara participaven en la presa de decisions, han estat ‘relegats’ a comissaries comarcals.

Un d’aquests és l’intendent Antoni Rodríguez, responsable de l’investigació a l’exconseller d’Interior, Miquel Buch, que ha estat destinat a la comissaria de Rubí.

Interior afirma que la renovació té com a objectiu “vertebrar una policia més social, propera, jove, feminitzada i innovadora, per fer front als nous reptes de seguretat del nostre país”.

La reestructuració implica canvis que afecten 31 comandaments, 14 provinents del territori i 17 que estaven destinats als serveis centrals. Dels 31 comandaments, 7 són comissaris, 19 són intendents i intendentes i 5 són inspectors i inspectores.

Aquesta serà la cúpula amb major presència de dones. La prefectura, formada per un terç de dones; la direcció estratègica amb un 50% de dones; un 26% de dones a la direcció operativa i un 23% de dones a les posicions de sots cap de Comissaries Generals o Regions Policials.

A més, aquesta representativitat femenina “ha de créixer gràcies a l’impuls de les polítiques d’igualtat que està duent a terme el Departament d’Interior, fins a assolir el mínim d’un terç de la cúpula de la direcció de Mossos d’Esquadra siguin dones abans del final de la legislatura”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 11/01/2022 - 15:00

"feminitzada" . Los méritos y aptitudes no entienden de sexos para ocupar cargos

Dada la poca efectividad penal de procesar a violentos que agreden las FCSE en Cataluña,supongo que ahora pretenderán que a los aficionados a tirar vallas y agredir a agentes se les procese por "violencia de género"

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 11/01/2022 - 14:23

Pero como se atreve alguien a investigar corrupciones de aqui, esto no puede ser, es intolerable, aqui no existe la corrupcion solo existe en el resto de España. Esto ya es como la Union Sovietica donde no existia el crimen, ni el delito porque la Union Sovietica era el paraiso en la tierra y todo era perfecto y maravilloso.

#12 Llop Hammer, Barcelona, 11/01/2022 - 05:15

No se habrá puesto la 3ª dosis...

#11 Nitato, Navarcles, 11/01/2022 - 00:42

A aquestes altures no esperem que els mossos arribin mai a ser un contrapoder, investigant corrupció o als amos. En fi, una màfia estil mediterraneament.

#10 Pepe, Barcelona, 10/01/2022 - 20:48

Lo importante no es si la policia es efectiva o no, lo importante es que esté feminizada. Jajajajaja