Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2013. 19:13h.

#TotsSomRoserTarragó

Usuaris de Twitter surten en defensa de la waterpolista catalana pels insults que ha rebut

#TotsSomRoserTarragó

Piulades de suport entre les que es troba la de la consellera Munté

Els usuaris de Twitter s'han bolcat amb la waterpolista Roser Tarragó, que ha tancat el seu compte de Twitter després de rebre insults per portar la icona de la estelada -II*II- al seu perfil de la xarxa social. 

Sota l'etiqueta #TotsSomRoserTarragó, que és trending topic, s'han fet centenars de comentaris de suport a l'esportista. La consellera de Benestar i Família, Neus Munté, s'ha sumat a la iniciativa i ha expressat que "#TotsSomRoserTarragó fins que ser i  sentir-se català, estimar el teu país i portar una estelada no sigui respectat. Prou fòbies". El diputat d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, també li ha donat suport.

A la xarxa social també es podien llegir comentaris com: "és complicat ser esportista i no poder competir amb la teva selecció, més complicat és ser insultat pel que penses" o "tot el meu suport a Roser Tarragó, ser catalana i voler la llibertat pel teu poble no és cap delicte".

També n'hi ha que volen que la waterpolista "torni a tindre compte a twitter,que no es deixi vencer per quatre fills de puta" i altres recorden que "fa un any van amenaçar i insultar Alex Fàbregas, ara li toca a Roser Tarragó. Regalem medalles a qui ens odia".

Finalment, també hi ha usuaris que demanen que les institucions, clubs i esportistes catalans "es mullin" i surtin en defensa de l'esportista.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#21 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 05/08/2013 - 16:00

Que tots estén amb Roser Tarragó SI ,, que volem tornir a tenir el seu Twitter SI ..Ella es Valenta i tornara obrir el seu Twitter segur . Aixo la demostració que no val la pena Guanyar Medalles per Espanya ni per els Espanyols si tu pagan de aquesta manera

#20 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 05/08/2013 - 13:05

Que en vuestro perfil mostréis una estelada es odio. Que os insultemos por ello es amor....jua, jua...mejor hundidos

#19 Els Ramats, Vic, 05/08/2013 - 11:48

No cal donar-li més importància al fet de què una adolescent, admirable pel que eportivament ha aconseguit, es deixi arrossegar per la tendència de lluir un símbol polític. Les modes no duren sempre i segurament que després en trobarà una altra. En aquest país també va estar de moda hipotecar-se.

#18 Mohamed Jordi, lloret de mar, 05/08/2013 - 10:15

#totsom una part de la societat catalana,aquella que no té per menjar,que emigra,que no te feina i la SS (serveis antisocials)i la Gene els denega els ajuts mes bàsics i maltracta,amb resultats fatals,quina gran societat catalana,quina solidaritat...nomès per xorrades això si.

#18.1 Xipolleig, Barcelona, 05/08/2013 - 10:35

La Catalunya espanyola és sumament injusta. Ja se sap, formant part d'Espanya es paguen uns peatges costosíssims.
Si seguim passant més temps formant part d'aquest invent, Catalunya encara serà més injusta socialment i més degradant cap el ciutadà.
Prou solidaritat amb la oligarquia espanyola.

#17 Joan, Barcelona, 05/08/2013 - 10:06

Que cansino s'està fent tot plegat, ara uns, ara els altres, ara som, ara sam...que cansat i quin baix nivell tots plegats!.