Publicitat

Totes les meses llestes a les 11.00 del matí

100% constituït

Totes les meses electorals de Catalunya han quedat constituïdes poc després de les 11.00 del matí. El 97.4% del total de les 9.139 meses ja s'han pogut constituir a les 10.00 del matí, que era l'hora límit per a constituir-les. Es tracta d'una xifra molt semblant a la que es va registrar a les últimes eleccions, les del 21 de desembre de 2017. 

53992-444.jpg

El conseller Bernat Solé, que ha comparegut aquest diumenge al matí, ha assegurat que "preveiem que en els propers minuts s'acabin de constituir totes les meses" i ha mostrat la seva satisfacció pel fet que s'hagin pogut constituir les meses malgrat el context de pandèmia i la gran quantitat d'al·legacions que es van presentar.

"Malgrat la dificultat de constituir les meses i les al·legacions, podem dir que estem en els mateixos números que l'any 2017" ha explicat. El conseller també ha anticipat que "la jornada electoral es podrà celebrar amb plena normalitat".

Solé ha fet una crida a exercir el dret a vot, però ha recordat les mesures de seguretat per combatre la proliferació de la pandèmia durant la jornada electoral per tal d'exercir el vot amb seguretat. El conseller ha demanat als ciutadans "prendre totes les mesures de seguretat" per exercir el dret a vot.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat