Publicitat
Societat · 16 de Desembre de 2008. 21:08h.

240.000 euros per dir que Aznar i Botella se separen

Telecinco haurà de pagar 120.000 euros a cadascú

240.000 euros per dir que Aznar i Botella se separen

Aznar i Botella

Telecinco haurà de pagar a l'expresident del Govern espanyol José María Aznar i a la seva esposa, Ana Botella, regidora a l'Ajuntament de Madrid, una indemnització de 120.000 euros a cadascú per emetre, en el programa "Aquí hay tomate", una informació sobre la seva presumpta separació matrimonial. La sentència ha estat dictada pel jutjat de primera instància número 2 de la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón. La indemnització s'estableix per "els danys morals causats".

A més, la cadena haurà d'emetre durant dos dies consecutius la sentència en el programa que substitueixi a "Aquí hay tomate" -ja fora d'emissió- a la mateixa franja horària. Així mateix, s'adverteix  a Telecinco que els seus programes s'abstinguin de realitzar actes semblants" referits a José María Aznar i a Ana Botella.

Aznar i Botella van interposar a finals de 2007 una demanda contra Telecinco per la divulgació en l'esmentat programa, amb dates 22 i 23 de novembre d'aquell any, d'una notícia relativa a la seva separació matrimonial "per culpa d'una relació extramatrimonial". La cadena ha recorregut la setencia davant de l'Audiència Provincial de Madrid, per considerar "desorbitada" la indemnització imposada.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat