Societat · 18 de Desembre de 2019. 16:13h.

A Catalunya es pot tallar la Meridiana seixanta-cinc dies

Els veïns comencen a estar farts

A Catalunya es pot tallar la Meridiana seixanta-cinc dies

El tall a la Meridiana de Barcelona és l'única protesta diària que fa l'independentisme d'ençà que es va fer pública la sentència del procés el passat 14 d'Octubre, seixanta-cinc dies en els quals s'ha tallat la circulació fes fred o pluja. En aquestes protestes només han participat els diputats de Junts per Catalunya Laura Borràs, Francesc de Dalmases, el diputat de la CUP Carles Riera, l'exdiputat dels antisistema Antonio Baños i l'excandidat al Senat per la formació JxCat Roger Español.

Es tracta de veïns de Sant Andreu, de Nou Barris i d'altres barris de Barcelona, que cada vespre es troben a la confluència amb la rambla de Fabra i Puig i la Meridiana de Barcelona i bloquegen un dels principals accessos a la capital catalana sense permís de les autoritats.

Alguns dels automobilistes afectats pel tall s'emprenyen considerablement, fins i tot hi ha hagut algun accident. Tan bon punt es produeix l'acció, la Guàrdia Urbana desvia els vehicles de la zona i els Mossos d'Esquadra sovint aparten la gent per tal que surti de la via; a vegades amb cops de porra i identificant els manifestants.

Molts d'aquests conductors afectats s'han de llevar d'hora l'endemà per anar a treballar o a estudiar i pateixen les conseqüències del tall malgrat que el nombre d'activistes no sobrepassa el centenar -amb prou feines cobreixen tot el tram d'aquesta via del nord de la ciutat-. Els caps de setmana, la cosa està més animada.

Aquest dimarts als voltants de la Meridiana també van protestar un grup d'espanyolistes per reclamar que "la Meridiana és de tots". Alguns dies puntuals també s'han produït talls de trànsit a Barcelona com a la Gran Via a la confluència del carrer Marina i Entença.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 gent sense vida, bbcn, 20/12/2019 - 12:00

Hi ha molta gent sense cap projecte vital, tant joves com jubilats. Vet aquí. Surt més barat que apuntar-se a un casal o anar al gym o al cinema. Amb un bocata i una llauna de cervesa la fan petar, i després d'emmerdar-ho tot, van a agafar el tren de rodalies cap al terrunyo.

#3 pepe, andorra, 18/12/2019 - 21:46

propongo una huevada popular, es facil, solo hay q entrar en el hipercor, comprar una docena de huevos y tirarselos. Lo propongo para el lunes, lo demas son chorradas pq tienen la proteccion de la policia, bueno, ellos y la poli son lo mismo. Tambien se pueden tirar globos llenos de agua, aunque llenarlas de meados tambien es una opcion.

#2 Flanagan, Tabarnia City, 18/12/2019 - 18:37

A la perpleja le gustan estos cortes,es del palo indepa aunque le gusta navegar entre dos aguas.

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 18/12/2019 - 16:57

los barceloneses tenemos que entender quienes son éstos que salen a bloquear las calles: no son barceloneses, son COLONOS catalanes que viven en Barcelona; gente que odia Barcelona y a los barceloneses y sólo viven aquí para colonizarla con sus catalanismo totalitario y de esta forma terminar con la Barcelona de las libertades y la prosperidad