Publicitat
Societat · 12 d'Octubre de 2021. 17:45h.

A la Patrulla Àguila se li'n va la mà

Morat en comptes de vermell a la bandera espanyola dibuixada al cel

A la Patrulla Àguila se li'n va la mà

La Patrulla Àguila, la patrulla acrobàtica de l'Exèrcit de l'Aire espanyol, ha estat la protagonista d'una de les anècdotes del dia de la Hispanitat. Un dels avions de la patrulla ha deixat anar fum morat en comptes de vermell quan dibuixaven la bandera espanyola al cel, durant la desfilada militar a Madrid.

L'error ha provocat múltiples reaccions a les xarxes per part dels usuaris, des de les bromes per la semblança amb la bandera republicana fins a les crítiques per part d'altres usuaris. L'antic líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha estat una de les persones que ha reaccionat al respecte.

"Davant els rumors que circulen he de desmentir categòricament qualsevol implicació per part meva en què la Patrulla Àguila hagi pintat la bandera republicana al cel de Madrid", ha dit en una piulada.

"La meva més sincera enhorabona a la Patrulla Àguila per convertir el 12 d'octubre de 2021 al dia de la II República", manifestava una usuària a Twitter. "És una autèntica vergonya els de la Patrulla Àguila i el morat de la bandera, avui dia no vivim en una república", ha publicat un altre usuari.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Decebut, bcn (tbn), 13/10/2021 - 21:01

A mi em sembla bé. Un homenatge als bons espanyols republicans que van donar la seva vida pels seus ideals i per defensar l'ordre constitucional contra el general finançat per Cambó i companyia.

Monàrquica o republicana: Visca Espanya!!!

#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 13/10/2021 - 11:03

Algún infiltrado de Podemos en la base ha cambiado la pintura, je, je, je......................

#3 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, CHAPUSA CHAPUSA ESPAÑOLA , 12/10/2021 - 21:15

Haora ya no solo LA JUSTICIA ESPAÑOLA ES UNA CHAPUSA ,, Como muy bien dijo un Alcalde Andaluz .. Haora EL 12-O TAMBIEN ES UNA CHAPUSA ...bUENO TRANQUILOS YO SE DE ALGUIEN Se alegrarian de ver ESTA GRAN CHAPUSA ESPAÑOLA .. Si los INDEPENDENTISTAS CATALANES I BASCOS Creo haun se les escucha Reir ja ja ..

#3.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 12/10/2021 - 22:34

No se altere, la tensión...

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 12/10/2021 - 19:32

Es la única bandera republicana que verá Pablenin. Y ha durado uno, dos, tres .....siete y ocho, como la del mocho.

#1 pasaba por aquí, Santa Coloma de Gramenet, 12/10/2021 - 18:10

... joder... si es que las ponen botando...