Publicitat
Societat · 8 de Novembre de 2021. 21:34h.

A la recerca del grial per Montserrat

Miguel Aracil, escriptor: "Himmler estava obsessionat amb l'ocultisme"

A la recerca del grial per Montserrat

Himmler, saludant Ripol, a Montserrat (Foto: @ARMH_Memoria)

El periodista i escriptor Miguel Aracil ha explicat en una entrevista en el canal de Youtube com va ser la visita que va fer el Reichsführer Heinrich Himmler, la màxima autoritat policial del règim nazi alemany, a Montserrat el 23 d'octubre de 1940 en busca del grial. "Himmler i els seus oficials estaven obsessionats que a Montserrat es trobava el grial", que és el recipient o copa usada per Jesucrist en l'Últim Sopar, i ha afegit que "estava obsessionat amb l'ocultisme".Aracil ha assenyalat que la visita de Himmler, "en part, va ser culpa de l'escriptor nazi Otto Rahn". "Otto Rahn va estar pels pirinencs buscant el greal en 1932-1933 i en aquella època puja a Montserrat". "Va entrevistar monjos, i va estar buscant el grial per donar novetats als seus caps", i ha subratllat que "alguna cosa sap i ho comunica als nazis".

L'escriptor apunta que els nazis van rebre en el 1939 "l'ajuda inestimable de l'arqueòleg Olalla, que va ser posat a dit pel franquisme com a director general d'Antiguitats i Arqueologia del Règim". En aquest sentit, relata que "Olalla convenç Himmler perquè pugi a Montserrat el 23 d'octubre de 1940 per veure una mòmia que hi havia aquí i per veure si li donaven alguna informació sobre el grial".

No obstant això, assenyala que "el Abat Aureli Maria Escarré es nega a rebre a aquest monstre de l'infern amb el pretext que no parla alemany i li passen el marró a un monjo de cognom Ripol, que parlava alemany".

A més exposa que Ripol "va tenir una picabaralla" amb Himmler pel "tema de la superioritat ètnica dels aris i perquè a més anava lluint de les massacres de catòlics que havia fet". Aracil apunta que l'oficial nazi d'alt rang "va marxar cabrejadíssim" de Montserrat i relata que "quan va deixar al pare Ripol, l'últim que li va dir va ser 'quan arribi a Alemanya t'enviaré el 'Mein Kampf' signat per Hitler'".

Finalment, manifesta que després de visitar Montserrat "Himmler va tornar a Barcelona, a l'hotel Ritz, on es va produir el famós robatori de la maleta on portava els documents". "Sembla ser que va ser un membre dels serveis secrets britànics que li va robar la cartera", conclou.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#11 Schluss, Gironès monamour, 09/11/2021 - 18:29

El cas és que abans que Himmler hi va passar a fer exercisis espirituals un tal Florenci que deia que no tenia ni cinc i el Graal ja no el varen trobar mai més, el Himmer v a dir "Grosser Gott, der Fllorenci ist schon da gewesen!! i Himmler va fotre el camp, aixó si els monjos li van regalar un missal i un cistell de rovellons."

#10 Marta Vall, Barcelona , 09/11/2021 - 13:26

Fa poc vaig llegir la novel·la sobre el tema de Robert Hernando és molt bona, barreja realitat i ficció no us la perdeu . Això sí com és en castellà cap mitjà d'aquí parla d'ella.

#10.1 Santiago Santiago , Montcada , 09/11/2021 - 17:29

Aquest Robert Hernando es el mateix autor de la novel·la Gladius molt més bona que la del Grial a Montserrat. Curiós aquest tio de la Plataforma a la literatura. Coses de la vida

#10.2 Santi, Barcelona , 12/01/2022 - 22:05

Yo la he leído la novela de Robert Hernando y es una pasada seguro que no la veréis comentada en ningún medio catalán porque como el autor no es separata... podría el señor Rius hacerle una entrevista???

#9 Marc de Vich, Vich, 09/11/2021 - 11:58

Ya me eran familiares las series de Indiana Jones, y la última cruzada debería de haber empezado en Monserrat, Deu meu de la Verge Moreneta en que t'han enbolicat, no perdoneu ni una, ehhhh, jajajaja

#8 Very, V, 09/11/2021 - 11:18

Si tan obsesionado estaba Himmler por el Santo Grial no tiene mucha lógica que fuese expresamente a por el a Montserrat donde nunca se ha tenido noticia que estuviera allí y no visitara Valencia y León donde aseguran tener el auténtico Santo Grial.

#8.1 Die Frage, Chez Titole, 09/11/2021 - 18:24

Ondia!, cuantos Griales hay?

#8.2 pepe, andorra, 10/11/2021 - 10:25

solo hay uno, entro en la península y estuvo en San Juan de la Peña, acabando en la catedral de Valencia. Bendita ignorancia.....

#7 Real Madrid 1979-80, Barcelona, 09/11/2021 - 09:37

Menos lobos. Ahora es muy fácil decir que este monje le plantó cara a Himmler y éste se fue muy cabreado. Me parece una versión sospechosa.