Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2011. 19:37h.

A pedrades contra els Mossos

Policies de la Generalitat denuncien que també van rebre durant el desallotjament

A pedrades contra els Mossos

Imatge del roc que van llançar a una unitat de la brigada mòbil

El portaveu de la secció sindical de CCOO dels Mossos d'Esquadra, Antoni Castejón, ha denunciat que durant el desallotjament dels indignats del passat dia 27 de maig a Plaça Catalunya van rebre el llençament d'objectes contudents. Castejón ha mostrat una fotografia on s'aprecia una pedra de grans dimensions que va ser llançada dins d'una furgoneta policial.

L'agent policial ha explicat que "alguns antiavalots m'han comentat que han passat fins i tot por". "Contra els Mossos d'Esquadra tot s'hi val", ha remarcat. Castejón ha assegurat que "aquí es respecta molt poc a la policia", abans de demanar solucions per aquest "problema de desobediència i ordre públic important" que només es dóna a Barcelona.

Segons Castejón, els acampats a Plaça Catalunya el passat dia 27 de maig van exercir una "desobediència activa, no passiva". El delegat sindical ha assenyalat que els Mossos d'Esquadra no tenen cap problema en portar el número d'identificació, però ha afegit que podria ser un problema col·locar-lo a les armilles dels antiavalots.

També ha demanat una reforma del Codi Penal que permeti retenir a comissaria els condemnats per participar en aldarulls al carrer, que responguin econòmicament dels danys causats i l'ús de càmeres per part dels agents.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 moregarjuan, Sant Adriá, 06/06/2011 - 10:58

No entiendo. !La sección de CCOO de los Mossos!. Estos que se dedican a estobar trabajadores no deberían estar en los sindicatos de clase.

#6 Tyr, Barcelona, 06/06/2011 - 10:28

La foto mostra la mida de la pedra comparant-la amb una sabata, no s'ha fet per guanyar un premi de fotografia. Jo desconec si és un muntatge, però el cert és que hi van haver més de 30 mossos ferits. No crec que es fessin mal tancant la cremallera del pantaló després d'anar a pixar.

#5 jan, vic, 04/06/2011 - 14:56

Aquesta foto no demostra res! S'ha de ser molt imbècil per empassar-se aquesta enganyifa...

#4 Impertinencia, Bcn, 04/06/2011 - 13:03

Eso es una chinilla de la que se fuman los acampados, la tenían a mano y se la tiraron a los mossos.

#3 Pep, BCN, 04/06/2011 - 08:16

La foto es antologica, que potser l´ha fet un mosso??jajaajajaj que dolens que sou fent fotos trucades.