Publicitat

Albiol troba llaços grocs al pàrquing de casa seva l'endemà de l'atac al líder del PPC

'¡A por ellos!'

L'exlíder del PPC i diputat al Parlament, Xavier García Albiol, ha denunciat avui que uns desconeguts han pintat diversos llaços grocs en la porta del garatge de casa seva. En un missatge a Twitter, Albiol ha penjat un vídeo en què mostra diversos llaços grocs que ha trobat pintats a la porta del garatge de domicili particular a Badalona (Barcelona).

L'acció es produeix un dia després que el nou president dels populars catalans, Alejandro Fernández, en denunciés un atac al seu cotxe particular durant la nit passada. El dirigent popular ha publicat a Twitter fotografies del vehicle amb pintades, cops i una roda punxada.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 Xavi, Bcn, 20/11/2018 - 16:38

Ai no Q s millo estomacar avies entre 6 m cara tapada taberniufus pq la pobre Avia duu banyador groc colla d cabrons la nostra violencia s mínima mínima comparant la vostra i n tant x cent si be som mes molt mes ls independentistes. Com us fot eeh? S, ha, d sapiguer perdre 72-63 70-57 seguim Guanyant VISCA CATALUNYA LLIURE!!!! DNI catala si Us plau

#15 botifler1914, Sinitaca, 19/11/2018 - 13:56

POr desgracia Catadisney esta llena de lacitos.

#14 Fernando, Barcelona, 19/11/2018 - 10:01

Fins que aquesta trepa no s'els pagui amb la mateixa moneda la cosa continuarà. Aquests gamberros necessiten l'aplicació de "acció/reacció" i començar per la caça dels descontrolats per seguidament actuar. Només amb mà dura i severitat quedaran amb les cames tremoloses. Desde que els sediciosos estan entre reixes que ningú s'ha atrevit mé

#13 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 19/11/2018 - 00:09

Ehhhhh separatas corruptos!! , necesitamos vuestra ayuda, bueno por hablar con propiedad, necesitamos el dinero que nos habéis rlbado. Tabarnia va a denunciar a los Italianos por la invasión romana del siglo III. Os apuntáis... Je.. Je!.

#12 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 18/11/2018 - 22:35

Els que volen seguir amb provocacions diàries no fan gaire favor a la causa independentista. La seva actuacio provoca les pitjors reaccions contràries i no ho volen veure. Es creuen superiors a tothom i que poden imposar la "seva" justicia. Amb aquests "pintors" (Llarena, Policia Nacional, Fernandez i Albiol, del PP) de mitjanit, no anem bè.