Publicitat
Societat · 8 de Desembre de 2021. 16:25h.

A punt de caure el finestral neogòtic del Corte Inglés

El vent provoca despreniments a la façana de l'edifici de Plaça Catalunya

A punt de caure el finestral neogòtic del Corte Inglés

El vent ha afectat la façana de l'edifici del Corte Inglés de Plaça Catalunya a Barcelona. Allà es troba la reproducció del finestral neogòtic dissenyat per Antoni Maria Gallissà i Soqué, en homenatge a l'edifici que ocupava anteriorment la zona i que més tard va ser ampliat de la mà d'Oriol Bohigas -antic delegat dels Serveis d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona i, posteriorment, conseller urbanístic del consistori- per convertir-se en l'actual Corte Inglés.

La reproducció del finestral no ha estat afectada, però el fort vent ha provocat la caiguda d'alguns elements de la façana de l'edificació. El succés no ha causat ferits, però sí desperfectes a alguns vehicles aparcats i ha obligat a tallar el cèntric carrer Fontanella a cotxes i vianants.

Els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana treballen a la zona per assegurar la façana i evitar que les ratxes de vent provoquin nous despreniments. Només aquest matí, els Bombers de la capital catalana han fet una vintena de serveis a causa del vent.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/12/2021 - 19:48

El espíritu de Oriol Bohigas....jejejeje

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 08/12/2021 - 17:48

Poco cae tal como han dejado Cataluña estos lazis.