Societat · 3 de Desembre de 2018. 14:39h.

A trets per Nou Barris

Enfrontament gitano amb quatre ferits

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig en ple carrer al passeig Urrutia, al districte de Nou Barris de Barcelona, prop del Turó de la Peira, que ha provocat quatre ferits greus, segons fonts pròximes al cas. Tots els ferits, tres homes i una dona, estaven implicats directament en el tiroteig.

Els fets han tingut lloc cap a les 10.30 del matí. Segons informen els Mossos d'Esquadra, han detingut els quatre suposats atacants que han fugit en cotxe vermell a tota velocitat. Els han detingut a Sant Adrià del Besós. Els quatre ferits per arma de foc els han atès a l'Hospital Vall d'Hebron, on han arribar pels seus propis mitjans. Dos dels ferits estan crítics, un de molt greu i un altre, la dona, greu.
 
La policia sospita que es tracta d'un enfrontament entre clans gitanos rivals per un problema de tràfic de drogues. Un veí ha gravat estupefacte des de la finestra de casa el moment del tiroteig. Es veuen dos homes malferits caminant per la vorera.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 04/12/2018 - 16:15

La campaña para las municipales de Colau le está saliendo regular.

#6 pepe, andorra, 04/12/2018 - 12:29

otro tiroteo por guerra de bandas por el trafico de drogas, q las supuestas autoridades tratan de pasar por una ruptura sentimental, si, como lo de la pelea entre negros y gitanos en son gotleu en palma hace años, q decian q era por unas gafas y todo el barrio sabia q era por drogas.

#5 La Pepita del Raval, Cadaques, 04/12/2018 - 00:24

La Barcelona de Colau i Rufian.

#4 SC (Sense consciència per manar i governar la ciutat), Nou Barris que és Barcelona malgrat que estigui oblidat el districte, 03/12/2018 - 19:18

Colau ¿Dèia alguna cosa el teu programa electoral, envers la droga? Em refereixo a la legalització o a la mà dura, en funció del tipus de droga, és clar.
O la culpa n'és de Mariano? O de Quim? O de KRLS? O d'Artur? O de Jordi (Hereu)? O de Joan (Clos)? O de Trias?
Vinga que ja trigues en fer-te fora les pusses assessines del teu vestit....!!

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/12/2018 - 18:07

No sé porque pubkicais está noticia. Esto no es importante ni prioritario para nuestra cúpula indepe, a menos claro que los heridos sean procesistas.