Publicitat
Societat · 13 de Desembre de 2013. 18:35h.

"Abans eleccions que consulta"

Ciutadans preguntats al carrer auguren que hi haurà plebiscitàries

"Abans eleccions que consulta"

Imatge d'una de les ciutadanes consultades

Ciutadans favorables a la independència preguntats per e-notícies han aplaudit que ja s’hagi anunciat la data i la pregunta de la consulta però creuen que no s’arribarà a fer perquè abans hi haurà eleccions anticipades.

En una enquesta entre diversos catalans feta a la Rambla de Barcelona, part dels preguntats han assegurat que creuen que abans del 9 de novembre del 2014 hi haurà plebiscitàries. És el cas, per exemple, de l’Agnès.

“La pregunta és perfecta, i a més tinc claríssima la resposta és sí i sí”, ha dit abans d’aplaudir que amb l’enunciat triat també podran votar “els que vulguir dir que no”.

També ha considerat que “està molt bé” que s’hagi triat una doble pregunta perquè els “federalistes poden dir que no a la primera i no cal que responguin res més”.

“La data està ben pensada”, ha afegit, però ha manifestat que “crec que no arribarem allà, “abans hi hauran eleccions anticipades, segur”.

Una altra visió és la d’en Marc, el qual creu que la pregunta és “massa tova” i que s’hauria d’haver apostat per un model de pregunta com la que es farà a Escòcia.

“Hauria de ser mes directa, dona massa voltes, dues preguntes no, hauria de ser independència sí o no, ens hem de conformar amb la data”, ha explicat.

També hi ha hagut opinions contràries a la consulta. Aquest és el cas de l’Ariadna, la qual s’ha definit com a “catalana i espanyola”. “La pregunta s'hauria de fer a tot Espanya perquè no és una cosa que afecti només a Catalunya i no estic d’acord amb que es faci”.

“No vull la independència, sóc catalana i espanyola, i no vull que Catalunya s’independitzi”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#23 berlin, bcn, 17/12/2013 - 12:50

yo viajo mucho a Berlin.. que bien, pues quédate allí monada

#22 angel, Catalunya SI SI, 15/12/2013 - 00:11

Tots amb el SI SI

#21 angel, catalunya lliure independent, 15/12/2013 - 00:10

Adriana, la teva proposta de tot españa es ridícula. Llavors Escòcia tambè han de votar Anglaterra, Quebec tots els canadencs. Pobreta. hahahaha

#19 BEJOTA, BCN, 14/12/2013 - 15:28

En caso de celebrarse un hipotético referéndum independentista, que tal como lo ha anunciado Artur Mas es inconstitucional, el 44% de los catalanes se decantaría a favor de la separación.

Un 44,1% de los catalanes votaría a favor de que Cataluña se convierta en un Estado independiente.

#18 Sí i Sí, Democràcia i Llibertat, 14/12/2013 - 13:49

Em declaro molt fan dels arguments dels contraris a la consulta: no es pot. I ja està. I vinga a brandar un llibre. Gràcies per tot, guanyarem.

Qui estima Catalunya la vol lliure.