Publicitat
Societat · 31 de Gener de 2013. 10:29h.

Absolt de tots els delictes el doctor Morín

Revés judicial contra e-cristians

Absolt de tots els delictes el doctor Morín

El doctor Morín. Foto: 3/24

L’Audiència de Barcelona considera que, en relació al delicte d’avortaments pel qual estaven acusats, la totalitat de les intervencions voluntàries de l’embaràs (IVES) es van dur a terme amb el consentiment i sota petició expressa de les dones embarassades i, en el cas de les menors, del seu representant legal. Aquestes intervencions es van realitzar en centres homologats i ateses per personal titulat.

En relació al delicte de falsedat pel qual eren jutjats l’Audiència considera que no queda provat en l’únic document oficial i que la resta de documents es donen en l’àmbit privat.

Finalment, l’Audiència considera que no ha quedat provat que el grup empresaris mèdics es constituís per cometre delictes ni tingués aquesta finalitat, amb la qual cosa queden absolts del delicte d’associació il·lícita. La sentència suposa un revés judicials contra l'organització catòlica e-cristians, que va instar la demanda.

Sentència judicial

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#8 Marta, Barcelona, 01/02/2013 - 14:45

Cal il·legalitzar l'avortament i apostar per la vida.
Aquest tio em fot fàstic.

#7 laila, bcn, 01/02/2013 - 10:48

Quina justícia pot deixar lliure qui practica abortaments i empressona una mare que roba per comprar llet i bolquers?

#6 Ramon de les olives, Barcelona, 31/01/2013 - 17:03

Quina casualitat que tots els testimonis de càrrec s'hagin desdit de les seves afirmacions inicials. Ni a les millor pel·lícules de cinema negre! Però així és la llei.

#5 rodrii, bcn, 31/01/2013 - 15:33

Vaya justicia, podían hacer homenajes a los nazis ya de paso.

#4 Barcelona 2, Barcelona, 31/01/2013 - 14:15

Una sentencia justa, contra la caverna religiosa, que no tiene otra cosa mejor que hacer que estar todo el tiempo inmiscuyéndose en la libertad y los derechos de las personas e intentar imponer su falsa moralidad.