Publicitat
Societat · 12 de Maig de 2017. 10:21h.

"Acabaré amb tu, fill de puta"

Insults i amenaces d'una persona d'origen estranger a vigilants privats de Rodalies

Una persona d'origen estranger va amenaçar i insult durant més de cinc minuts als guàrdies de seguretat d'un tren de Rodalies que cobria, presumiblement, el trajecte cap a Centelles. L'individu estava molest, pel que sembla, perquè els vigilants li havien cridat l'atenció en un viatge anterior per fumar-se un porro a l'interior del vagó.

D'entrada, els va informar del seu 'currículum': "he fet de tot, boxa, arts marcials mixtes, em trenco la boca amb tothom, me la pela", va explicar, per a continuació ensenyar als vigilants totes les seves ferides de 'guerra'. "Ets un cabró, t'agrada fotre a la gent" o "que fills de la gran puta, em doneu un fàstic que flipes", van ser altres dels insults.

"Maricón de merda, t'ho dic a la cara, si tens collons vine. Després a la nit pujo a l'estació, ja ens veurem. Et portaré a un lloc amagat on no ens vegi ningú per fer-te el que tu vulguis. Acabaré amb tu d'una tirada, ni em veuràs. No sabeu amb qui us esteu ficant, sóc un diable, us en recordareu de mi", va assegurar. "Em menjareu la polla", va afirmar també.

Igualment va advertir al vigilant que "et vaig a rebentar el puto cul". "Més val que demanis un ordre d'allunyament o que et canviïs d'estació, perquè acabaré amb tu, fill de puta! com t'enxampi a l'estació de Centelles acabaré amb la teva puta cara, fill de la gran gossa!", va afegir.

Més tard, va concretar que "ni em veuràs, estaràs a terra, t’hauran de fer punts al cap. Tinc ganes de pegar-te un cop de puny al cap i fer-te una commoció cerebral! Acabaré amb tu, fill de puta!". Malgrat aquests insults i amenaces, l'home va assegurar que "m'estic controlant que flipes". Fins i tot va mostrar la seva indiferència pel fet de ser gravat: "grava, grava, que em sua la polla!", va sentenciar.

Imatge dels fets
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 tarambana, -, 14/05/2017 - 10:49

Els turistes de borratxera que es pixen i es cagen als portals de Ciutat Vella, també els expulsarem del país? Ah no, que aquests deixen molts diners (lobby hoteler dixit)

#16 pepesoe, Vic, 13/05/2017 - 11:17

Todo esto y mucho mas fruto del PP y del PSOE , que nos han hecho un marco jurídico que permite todo esto y mas .... mas...... y mas.....

#15 Pepito, bcn, 13/05/2017 - 10:17

Esta noticia ya es antigua, ya se informó en otros medios hace meses y se supo que este "perla" tiene antecedentes para parar el tren (literalmente) y es benefactor de todas las ayudas sociales habidas y por haber que entre todos los que cogemos el tren a las 5h para ir a trabajar les pagamos.

#14 Ona, VALS, 12/05/2017 - 20:48

Segur que encara deu tenir ajudes de totes menes que la gent d'aqui no hi te dret. No hi tenen res a dir els pijoprogres que volen que vingui tothom?

#13 olegarioelpilos, bcn, 12/05/2017 - 20:21

volem acollir !!!!!