Publicitat
Societat · 24 d'Octubre de 2013. 15:33h.

Actes vandàlics a la ‘mani’ de professors i estudiants

Els Mossos retenen una desena de persones al Parc de la Ciutadella

Actes vandàlics a la ‘mani’ de professors i estudiants

Un dels caixers pintats

Centenars de milers de professors i estudiants s’han manifestat aquest dijous pels carrers de Barcelona, per protestar contra l’anomenada ‘llei Wert’. Tot i que la marxa s’ha fet de forma pacífica, un grup dels manifestants han protagonitzat actes vandàlics.

Encaputxats que s’han situat al final de la concentració han trencat vidres, llençat pintura i ous i han fet pintades a diferents oficines bancàries. A més, al pas de la marxa per la comissaria de la Policia Nacional a la Via Laietana han tirat també pintura a les furgonetes policials i han cridat consignes contra els policies.

D’altra banda, a la sortida del Parc de la Ciutadella agents dels antiavalots dels Mossos han retingut deu persones. També s’ha hagut de requerir la intervenció dels serveis mèdics per atendre una noia que s’ha posat nerviosa.

La manifestació ha sortit des de la Plaça de la Universitat de Barcelona. Els participants han cridat contra el ministre d’Educació, José Ignacio Wert per la LOMCE però també han tingut consignes contra el president de la Generalitat, Artur Mas i la consellera d’Educació, Irene Rigau, per les retallades.

La de Barcelona no ha estat l'única concentració de mestres i estudiants, que aquest dijous han fet vaga. Arreu del país s’han fet diverses manifestacions, amb una alta participació, contra l’anomenada ‘llei Wert’.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat