Publicitat
Societat · 26 de Març de 2013. 20:45h.

Ada Colau rep insults de "zorra" i "filla de puta"

"Fins i tot han publicat l'adreça de casa meva al Twitter"

La líder de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha denunciat que ha rebut amenaces de mort i insults, durant una entrevista al programa La Rambla de BTV. L'activista ha assenyalat que li han dit "zorra, filla de puta... i fins i tot han publicat l'adreça de casa meva", a través de la xarxa.

Després de remarcar que "la mateixa associació catalana víctimes del terrorisme ha demanat la dimissió de la Sra. Cifuentes per banalitzar el terrorisme i barrejar una cosa amb l'altra que no té res a veure", Colau ha indicat que li havien dit coses "horribles" al Twitter.

A banda dels insults, Colau ha comentat que li havien etzibat que "tant de bo ETA hagués matat tota la teva família" o "anem a per tu". També que havien donat la seva adreça al Twitter.

"El carrer, sense número, però el carrer sí", ha insistit. La dirigent de la PAH ha afegit que "he copiat aquests missatges i els he passat als advocats perquè mirin què s'ha de fer".

Ada Colau, durant el programa
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#31 jose, barcelona, 13/02/2016 - 22:50

ahora no te gusta la libertad de expresion?
cuando se rien de los asesinatos de la eta y te ries de la iglesia y la insultas no parece que te moleste ni que denuncies..
ahora dices que la unica iglesia que ilumina es la que arde, y tienes los huevos de denunciar? uso mi libre expresion, puta cerda

#30 Marta_Flores, Barcelona, 28/03/2013 - 10:09

A este gobierno se le fue la olla mucho antes de subir al poder y así siguen. La bajeza de permitir que bancos actúen por encima de la ley. La Bajeza de permitir que las fuerzas del estado les apoyen. La Bajeza de pretender que nadie proteste ante sus propias atrocidades contra la sociedad..

#29 Pere, Oliva, 27/03/2013 - 23:23

La delegada del govern central a Madrid, ha volgut barrejar i crear confusió. Per al PP quelcom moviment alternatiu es terrorisme, i es permet el luxe de utilitzar a BILDU com un insult. Bildu es un partit legal i més democràtic que alguns carrecs del PP

#28 El noi, girona, 27/03/2013 - 18:00

THIS IS SPAIN ja ho veieu ara resulta que les milers de families que han perdut ses cases son pròxims a eta quins collons!! aquesta dreta fa tems que fa un tuf insoportable!!

#27 Xavi, Barcelona, 27/03/2013 - 14:32

Sembla que la coacció i l'agressivitat són bones quan l'exercim però dolenta quan la patim... A tots els demagogs cal recordar-los que si bancs i partits polítics tenen tan poder és perquè els hi hem donat nosaltres, almenys la majoria. Una minoria ja va veure els abusos llavors i no va buscar-los.