Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2020. 18:52h.

Adéu a la independència

El Govern només reclama el "retorn de les competències"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat al Govern espanyol el "retorn de les competències" per tal de poder gestionar el desconfinament de Catalunya. La consellera, preguntada sobre a quin govern han d'obeir els ciutadans, ha recordat "les competències ens les van prendre arran d'aquest decret" d'estat d'alarma i ha exigit "que se'ns retornin".

"Malauradament arran de l'estat d'alarma una de les mesures que va dur a terme el Govern de l'estat espanyol va ser la centralització de les competències i, per tant, les competències ens les van prendre arran d'aquest decret" ha apuntat Budó.

"Nosaltres des del Govern de Catalunya celebrem que per part del Govern de l'Estat espanyol s'estigui treballant en la possibilitat que el desescalament del desconfinament es pugui dur a terme des dels territoris" ha indicat.

La portaveu de l'Executiu català ha recalcat que "seguim reclamant que se'ns retornin aquelles competències per tal de poder prendre les decisions corresponents a aquest desconfinament entenent que si es gestiona des dels territoris, serà la millor manera. I per poder fer això necessitem que se'ns retornin aquelles competències que el decret d'alarma ens va retirar" ha insistit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat