Publicitat
Societat · 22 de Juliol de 2021. 14:28h.

Adéu a la temporada turística

El Govern anuncia ara que les restriccions duraran "tot l'estiu"

Adéu a la temporada turística

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja ha anunciat avui en roda de premsa que les restriccions duraran "tot l'estiu". "No estem parlant del confinament nocturn, que es revisarà setmana a setmana, sinó de les mesures que tenim interioritzades la majoria de la societat: mantenir les distàncies, l'ús de les mascaretes, la finalització de les activitats d'oci a les 00.30 h i les trobades amb un màxim de 10 persones", ha volgut detallar.

Amb l'aprovació del TSJC el toc de queda s'ha establert en 165 municipis de tot Catalunya, una mesura que es revisarà setmanalment. "Són restriccions de drets i llibertats perquè la situació és molt crítica", ha explicat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

El conseller ha admès que "la situació als hospitals és molt crítica" i s'espera que aquesta setmana s'arribin a 500 ingressats a l'UCI. La situació està provocant que els hospitals desprogramin les activitats "demorables" per centrar-se en el covid, segons ha dit el conseller de Salut.

Argimon ha volgut matisar les seves paraules quan es referia a arribar "aviat a la normalitat". "Quan vaig dir que arribarem aviat a la normalitat era més un desig, perquè venen setmanes complicades", ha justificat el conseller.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi Sergio, Barcelona, 23/07/2021 - 16:48

Som els millors!!! La CCAA con mas prohibiciones y restricciones y la que tiene mas Covid, ole, ole y ole.

#8 pepe, andorra, 23/07/2021 - 13:44

y hay alguna forma de confirmar de forma fehaciente lo q dice esta señora, pq yo creo q miente, de entrada no hay 500 camas de UCI en Barcelona y condados del alrededor, asi q dudo mucho lo q dice, pero si alguien puede mostrarmelo de forma clara, lo agradeceria.

#7 Juan Carlos, London, 23/07/2021 - 09:02

Esta gente se han cargado el tejido empresarial de Cataluña a demas de haber destruido la convivencia entre catalanes.

#6 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/07/2021 - 02:12

Incompetentes, sectarios, prepotentes y gamberros.
Están terminando de arruinar a Catadisney.

#5 manu, DIJON FRANCE, 22/07/2021 - 19:32

De Madrid al cielo,España es paro y muerte,Cataluña salud y vida,En la República catalana el virus no se habría atrevido,Este es el karma,La Generalitat en lugar de combatir la pandemia desde el principio, el único trabajo que ha sido justo cuidar de los delincuentes, Meeting en Francia, viajes a Waterloo, ahora pagan la fianza con dinero públic