Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2022. 21:28h.

Adéu al Quart Cinturó

L'Estat ofereix un quart carril a l'AP-7 a canvi de no fer arribar la B-40 al Penedès

Adéu al Quart Cinturó

El llavors conseller de Política Territorial, Lluís Recoder, de CiU, reivindicant el 2012 el Quart Cinturó

El Ministeri de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana construirà un quart carril a l'AP-7 entre el Vendrell (Baix Penedès) i el Papiol (Baix Llobregat). El govern espanyol estima que costarà més de 200 milions d?euros.

El trànsit a l'AP-7 ha incrementat des de la supressió dels peatges, amb gran quantitat de camions circulant, fet que ha originat queixes de la resta de conductors.

El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, ha anunciat el projecte durant una visita a Vilafranca del Penedès, a més de descartar continuar el quart cinturó (B-40) creuant l'Alt Penedès.

Per la seva banda, el secretari general de Territori de la Generalitat, Ricard Font, ha celebrat la mesura ja que permet “mantenir la necessitat de mobilitat coberta però sense produir una ferida que tot el Penedès en conjunt no volia”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 David, Mataro, 14/04/2022 - 11:08

Es increible lo que esta consiguiendo el "governet" mediante su apoyo al emperador sanchez.

#1 Marc de Vich, Vich, 13/04/2022 - 21:52

Es muy curioso, no quieren nuevas vías, no quieren placas solares en el campo o en el mar que es donde han de ir, para limpiarlas y mantenerlas, no quieres aerogeneradores, no quieren nucleares, la hidráulica no da...¿cómo van a pagar la luz? habría que decirles que con el bono basura y el FLA, no llega, calderilla vamos