Societat · 2 de Març de 2011. 22:03h.

Adjudicacions a dit a l'Hospital de Puigcerdà

La Sindicatura detecta una "manca important del control intern de la fundació"

Adjudicacions a dit a l'Hospital de Puigcerdà

Marina Geli era la consellera de Salut en el període analitzat per la Sindicatura

La Sindicatura de Comptes de Catalunya ha realitzat un informe sobre l'exercici de 2008 de la fundació privada de l'Hospital de Pobres de Puigcerdà, i ha trobat, entre d'altres qüestions, adjudicacions directes de contractes, de forma irregular.

En concret, l'organisme fiscalitzador assegura a l'apartat "Contractació" de les conclusions de l'informe que "la fundació adjudica els contractes de forma directa sense seguir cap dels procediments establerts en la normativa de contractació pública".

També s'afirma que la fundació del centre no ha proporcionat la documentació necessària per verificar algunes qüestions, relacionades amb despeses o amb subvencions, de manera que s'indica que "el treball de fiscalització de la Sindicatura ha estat sotmès a limitacions".

Malgrat tot, s'assenyala que "l'existència d'aquestes limitacions i les observacions que es desprenen del treball efectuat posen de manifest una manca important del control intern de la fundació".

"Un metge de la fundació", es diu, "té signatura en diversos comptes bancaris però no consta la corresponent autorització dels òrgans estatutaris". I s'afegeix que "en la realització del treball de camp no s'ha trobat constància que la fundació realitzés arqueig de caixa al tancament de l'exercici 2008".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 03/03/2011 - 11:19

El Casal,11,05 h.--Axó fan..? No pot ser.La sindicatura detecta are..?? O pots er no volía molestar a la Consellería..??Pro no pot ser,axó no u fan..,o sí..?--Nota publica.a Reguió 7,els sindicats aturan uns nomenaments directes del Ayubt. sense oposi.a pocs día de las eleccions per part del trip

#3 Jordi, Barcelona, 03/03/2011 - 09:29

No us heu equivocat de foto? Em fa l'efecte que els responsables haurien de ser els gestors de la fundació, i no els consellers.

#2 Joan Queixas, Santpedor, 03/03/2011 - 08:21

Exactament, aquest és el problema Arcadi,no ho deuen haver fet tant malñament els del tripartit quan tots els seus càrrecs intermitjos han ressistit el suposat sunami convergent.

#1 Arcadi, Reus, 03/03/2011 - 00:05

Puigcerdà és només una anécdota ridícula de les martingales sanitàries i malbaratament del tripartit, però en Boi manté a tots els socialistes responsables de la ruinosa situació actual en el seu càrrec, al CatSalut i al ICS. Que espera canviar amb els mateixos?