Publicitat
Societat · 3 de Febrer de 2016. 18:07h.

Agredeixen un interventor de Rodalies fins deixar-lo inconscient

Un grup d'individus van llençar el treballador a l’andana del tren i el van escopir, atacar i colpejar

Agredeixen un interventor de Rodalies fins deixar-lo inconscient

Estació de Rodalies en una imatge d'arxiu

Comissions Obreres ha condemnat l’agressió que aquest dilluns va patir un interventor de Rodàlies a l’estació de Gualba per part de grup de viatgers que anaven sense bitllet. L’interventor estava demanant el bitllet al passatge quan ”de sobte van aparèixer uns individus cridant als viatgers que no paguin el bitllet, ni li mostrin res 'a aquest pringat de bitllets'".

El treballador els va demanar que baixessin a la propera estació, i va ser en arribar a Gualba quan "els individus van baixar del tren i per darrere  van agredir l'interventor llançant-lo a l'andana, on és escopit, atacat i colpejat fins que perd la consciència" , ha explicat CCOO.

En aquest sentit, CCOO ha denunciat "les precàries condicions de seguretat en què els treballadors han de realitzar el seu treball, exposats a continus insults i agressions físiques". D'altra banda, també alerten sobre "el deteriorament del servei prestat als viatgers, veient aquests immersos de manera totalment injustificada en excessives intimidacions, actes vandàlics i furts".

"Denunciem les polítiques de retallades i abandonament del transport públic ferroviari de rodalies amb l'objectiu de deteriorar-lo i lliurar-lo al millor postor per acabar privatitzant-lo”, ha afegit CCOO.

Per evitar que es repeteixin episodis similars, el sindicat reclama "major presència de personal de seguretat en trens i estacions, augmentar la plantilla d'interventors i personal comercial d'estacions, posar en marxa uns procediments àgils d'actuació dels Mossos d'Esquadra o dotar totes les estacions i trens de circuits tancats de televisió", entre altres mesures.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#19 Vicenç, Badalona, 04/02/2016 - 23:05

Manca de lleis d'acord amb les noves formes de vandalisme urbà, que campa sense que ningú faci res per castigar als que es comporten axí, atemptant a la convivéncia pacífica. Mentre els polítics , estiguin mes enfeinats en preservar la seva cadira i res mes, seguirem igual.

#18 Raquel, Girona, 04/02/2016 - 14:52

Rajoy, o qui correspongui, escolta: sóc independentista però et canvio els 20.000 mossos per 10.000 guàrdies civils. On haig de firmar?.

#17 Pere, Barcelona, 04/02/2016 - 14:25

Endevineu quin idioma parlaven els agresors? Suposo que el mateix que parlen el 99% dels presidiaris. Una pista...no es el catala...

#16 gurguri, barcelona, 04/02/2016 - 14:20

Todos los trabajadores sufren a diario las agresiones verbales y fisicas en los trenes,tambien los pasajeros.Para el Gobierno de la Generalitat no es problema. Su único problema es la INDEPENDENCIA.

#15 Rasca, castelldefels, 04/02/2016 - 13:48

La CUP que dice de todo esto ?

#15.1 Kropotkin, Vic, 04/02/2016 - 14:15

Pues dice que si los "emprendedores" del PPSOEciu no hubiérais importado 6 millones de ilegales a 400 euros, pagando nosotros los costes, y cobrando vosotros las plusvalías, en Suiza, ahora no tendríamos ni la mitad de todos estos problemas. ¿Te pica Alguna Pregunta Mas, Rasca?. Jua, jua, jua,...