Publicitat
Societat · 4 de Novembre de 2016. 20:34h.

Agressió a un altre revisor

La UGT reclama “armilles antipunxades i guants antitall”

Agressió a un altre revisor

Control de seguretat en una estació de Rodalies

Un vigilant de seguretat de Renfe ha estat agredit per dos individus amb arma blanca. Els fets van ocórrer aquest dijous a l’estació de Sant Vicenç de Calders (El Vendrell), segons ha informat la UGT. El sindicat ha explicat que “el vigilant no ha patit cap lesió, gràcies a què l’arma blanca va impactar en el telèfon mòbil que duia a la butxaca”.

La UGT ha condemnat l’agressió, i ha exigit “les desitjades armilles antipunxades i els guants antitall” per als treballadors de la seguretat privada. En aquest sentit, el sindicat ha recordat que la Llei de prevenció de riscos laborals estableix que “l’empresari ha de proporcionar als seus treballadors els equips de protecció individual adequats per al desenvolupament de les seves funcions i vetllar per l’ús efectiu d’aquests equips quan, a causa de la naturalesa de les feines realitzades, siguin necessaris”.

Els representants dels treballadors han considerat que “l’empresa arrendatària és tan responsable de la manca d’aquests equips com l’empresa adjudicatària dels serveis de seguretat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xexo, Premia, 06/11/2016 - 13:06

Valla gentecilla lleva el tren

#1 Cat Show, Vic , 04/11/2016 - 21:19

Arma blanca?.
De que nacionalidad era?
De ...ninguna...viva la trasparencia.

#1.1 pepe.-., andorra, 05/11/2016 - 12:19

es q esas cosas se leen entre lineas, q esta es la nueva censura, no se dice nada cuando son extranjeros y sin musulmanes no dicen nunca nada. Y tambien puede q sean gitanos, o de etnia gitana q es lo q se dice ahora.