Publicitat
Societat · 29 d'Agost de 2018. 20:18h.

Agressió a un càmera de Telemadrid

En ser confós per un de TV3

Un càmera de Telemadrid ha estat agredit per alguns manifestants pensant que era de TV3 durant la concentració que ha fet la plataforma "España Ciudadana" a les portes del parc de la Ciutadella, sota el lema "contra la violència i a favor de la convivència".

El moment més tens de la concentració "en contra de la violència i a favor de la convivència" ha estat quan un grup de manifestants ha confós un càmera de Telemadrid per un de TV3, l'han rodejat i l'han començat a empènyer a crits de "fora fora".

Enmig de l'estira-i-arronsa entre els manifestants i el càmera, un home se li ha abraonat des de darrere per donar-li un cop de puny al cap i altres li han donat puntades de peu. La periodista que acompanyava el càmera de Telemadrid ha intentat -sense èxit- protegir-lo i ha cridat per tal que aturessin l'agressió.

L'home ha argumentat que era de Madrid però una manifestant no l'ha cregut i li ha etzibat: "Mientes! Tu eres de aquí", tot cridant. En aquell moment, la resta de persones concentrades, moltes d'edat avançada, han començat a propinar-li empentes i cops. Finalment els Mossos d'Esquadra se l'han endut.

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#54 Ciudadano X, Barcelona, 31/08/2018 - 17:34

El cámara demuestra tener poca profesionalidad porque entra en batalla dialectal con quienes está grabando y a la mínima ya está soltando el puño contra uno de ellos.

#54.1 Emric, girona, 08/09/2018 - 20:21

Mire usted el vídeo con atención. El cámara sostiene su pesada aparato con la mano derecha i con la izqda se protege.
Una Sra. En estado de excitación le acusa falsamemte de empujarla i pegarle. Además le acusa, gritando de pegar a un señor mayor . Falso también porque es al cámara al que dan golpes. Todo ello por ser de TV3, la más imparcial

#49 OVNI, ELX, 30/08/2018 - 16:04

i 2) "Afirmar que si un té dret a penjar-ne, un altre té dret a despenjar-los és no haver entès què és un dret."

Josep M. Terricabras, filòsof

#48 OVNI, ELX, 30/08/2018 - 16:01

1) "Quan un té un DRET, els altres tenen el DEURE de respectar-lo. Si penjar llaços grocs és un dret, els discrepants també poden penjar els llaços que vulguin, però no poden en cap cas arrencar els altres, perquè llavors no respectarien aquell dret sinó que el trepitjarien..."

Josep M. Terricabras, filòsof

#47 Alejandro, Barcelona, 30/08/2018 - 13:19

Hay que condenar las agresiones físicas vengan de donde venga y echar de las manifestaciones a estos ultras que siempre intentan romper las manis de los constitucionalistas, qué casualidad que nunca rompen las de los indepen. sí, mucha casualidad.

#46 Oriol, BCN, 30/08/2018 - 13:19

És com aquella vegada que van pegar a la Pl. Catalunya un tio que volia cremar una estelada, pensant-se que era independentista. La veritat és que aquests fets són molt tristos. Quina opinió podem tenir de nosaltres mateixos, si no som capaços d'independitzar-nos d'aquest personal? Si fan més pena que altra cosa...