Societat · 8 de Setembre de 2012. 09:12h.

Aguirre s'endú l'Eurovegas

Adelson confirma que el complex es construirà a Madrid

Aguirre s'endú l'Eurovegas

Aguirre, en una imatge d'arxiu

Sheldon Adelson, el magnat nord-americà propietari de Las Vegas Sands, ha fet oficial mitjançant un comunicat que l'Eurovegas es farà a Madrid. Segons la companyia, però, encara falta decidir "la ubicació específica en què s'aixecarà el projecte, així com la definició de seva extensió final".

 

Las Vegas Sands ha agraït tant a Madrid com a Barcelona "el temps i esforços" dedicats a aquest procés: "Hem tingut un gran suport en ambdues ciutats i estem molt agraïts per les amistats que hem desenvolupat", ha afirmat en el comunicat Sheldon Adelson , president de la companyia.

 

En indicar que el govern regional de Madrid "ha estat un fort defensor per aquest projecte potencial", Adelson ha subratllat que "la selecció de Madrid davant Barcelona no ha estat una selecció senzilla".

 

"Volem expressar el nostre agraïment més profund a la gent, tant dins del Govern català com als qui han servit com a consultors o assessors per a nosaltres durant el procés d'avaluació", conclou el comunicat.

Sheldon Adelson, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#33 Catalunya antisistema, BCN, 10/09/2012 - 21:08

Per suposat que ha anat a Madrid. Ningú amb dos dits de seny, voldria invertir a Catalunya, el país amb més antisistema de tot el món (recordeu l'Starbucks cremat per gent pirada).

#31 Josep, Barcelona, 09/09/2012 - 06:07

i és clar, com volieu que el govern español permetés una inversió així sabent que Catalunya ben aviat fotrà el camp, és el mateix que passa amb el corredor mediterrani, saben que no els convé gastar-se els diners en una Catalunya independent. Tenen molt bona intuïció.

#31.2 jvallsball, BCN, 09/09/2012 - 15:55

En el fons tens raó. No posen ni cinc perque en el fons no ens veuen de la familia. Ara porquejar-nos en saben un niu.

#30 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 08/09/2012 - 22:15

Pues enhorabuena a Madrid y mucha suerte al Barcelona World... Ojala esta sana competencia siga y se disputen quien atrae mas riqueza y crea mas puestos de trabajo...

#29 Jordi, Amposta, 08/09/2012 - 21:01

es que no tenia mes collons que agafar Madrid, jajajajajaj

#28 Manolo Balseras, Gavà, 08/09/2012 - 19:41

Aguirre os ha puesto el culito como la bandera de Japón. Digo. ¡Viva el Delta!