Publicitat
Societat · 8 de Març de 2019. 16:18h.

"Ai, cony" a nens de sis anys

L'Ajuntament de Cunit reparteix fulletons feministes en escoles

"Ai, cony" a nens de sis anys

Un lector d’e-notícies de Cunit (Baix Penedès) ha denunciat que el el seu fill de sis anys va arribar a casa amb un fulletó a la motxilla on, entre els diferents actes organitzats al municipi amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s’hi recollia un monòleg que porta per títol ‘Ai Cony!’.

Les seves queixes eren tant per la presència de paraules i frases com “cony”, “lesbianes on sou” o “senyora o senyoreta, i a tu què collons t’importa?” com per la imatge d’una dona “amb una escopeta amb aspecte amenaçador”.

El  veí en qüestió lamenta que aquest tipus de propaganda s’hagi repartit entre els alumnes de curta edat, en lloc de contractar una empresa que fes el repartiment a les bústies o directament entre els pares.

Fonts oficiales de l’Ajuntament de Cunit, que va elaborar el fulletó, han explicat que "es va deixar en diferents centres d’ensenyament del municipi, i que cada centre va decidir si repartir-lo o no".

De fet, en un dels centres van optar per no fer-ho, mentre que en algun altre sí que els van acabar repartint entre els alumnes. El consistori està governat per PDECAT,  ERC, ICV i Guanyem. L'alcaldessa es Montserrat Carreras, del PDECAT.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Pezecillo de colores leridanos, Badalona, 09/03/2019 - 08:05

cumplir las leyes, y hacer que se cumplan, quieren cambiarlas o aplicarlas. Si se alían con los poderosos, no se legisla ni se hará cumplir lo fijado.

#7 Pezecillo de colores leridanos, Badalona, 09/03/2019 - 08:04

Pos en El Prat en la manifa, más o menos decían "en una 38 no nos cabe el chocho" pasando por delante de escuelas en horario escolar. Han pasado en concreto por un Instituto y en la puerta parecía el director y su equipo también lo coreaban. No sé se pueden denunciar las injusticias salariales, horarias, de lo que sea, si los que deben velar por

#6 larepublicanoexisteidiota, Barcelona, 09/03/2019 - 07:04

para mí feminismo es conseguir mejores condiciones sociales, culturales y económicas para las mujeres en igualdad con los hombres porque, como se ha demostrado ello mejora el conjunto de la sociedad (sólo hay que comparar sociedades)

sin embargo, ahora parece que el feminismo consiste en atacar a los hombres por el mero hecho de serlo

#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 08/03/2019 - 23:01

"Fonts de l’Ajuntament de Cunit han explicat que el fulletó es va deixar en diferents centres d’ensenyament del municipi"

¿O sea, que el autor de esta mierda es el ayuntamiento...? esto demuestra la necesidad de que los candidatos a políticos pasen una prueba a fondo de salud mental... y otra de consumo de estupefacientes...

#4 Núria, Vallès, 08/03/2019 - 19:50

Igual que el comentari #3,

jo també sóc dona i aquesta colla tampoc no em representen. És terrorífic veure com, en els darrers anys, s'ha aconseguit teledirigir la societat segons el mantra del moment. El denominador comú és promoure la divisió i la distracció per tal de poder manipular millor les masses. Acabarem MOLT malament.