Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2018. 14:37h.

"Això no és Espanya" a Badalona

Un grup interpreta aquesta cançó a la festa major

El grup Les Filomenes ha cantat "Això no és Espanya" en el primer concert de les Festes de Maig de Badalona, que ha servit per cloure els actes del pregó. El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha compartit un vídeo del primer concert de les festes i ha denunciat que la cançó "estrella" sigui "Això no és Espanya".

"És el que passa quan es regala l'alcaldia a la CUP i ERC, dos partits que van perdre estrepitosament les eleccions municipals", ha lamentat el dirigent popular, que ja es va queixar dies enrera que el Dimoni de Badalona d'enguany -vestit de pres i tancat en una cel·la amb el nombre 155 de capçalera- és "una provocació i un insult per als veïns que no defensem la mateixa ideologia de l'alcaldessa".

Les Filomenes es defineixen com un grup que canta "les cançons que més escandalitzen les nostres àvies". El trio, segons un vídeo publicat al seu Twitter, va interpretar aquesta mateixa cançó en la jornada prèvia al referèndum al col·legi electoral Biblioteca Popular de Valls.

Les Filomenes (Foto: Ajuntament de badalona)
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#24 Mohamad, Badalona, 07/05/2018 - 14:46

No is Spania ...pronto sira nuestra..

#23 Culerdo, Basilea, 07/05/2018 - 09:35

Lo que está claro es que estas 3, si no les invitan los cuperos, no se ganarían la vida ni vendiendo discos a sus padres !. La pinta que tienen lo dice todo. A estas 3 no las va a ver pagando 1 euro de entrada ni sus mascotas ...

#22 vicedo, barcelona, 06/05/2018 - 18:57

Compte! que potser dintre de pocs anys us veureu obligats a cantar el "Viva España" de Manolo Escobar... no us feu tan els valents, que molts de més valents que vosaltres han caigut.... Penseu que Badalona és i serà sempre espanyola... mal que us pesi....

#21 Érika, Terrassa, 06/05/2018 - 14:05

Vaaaaaaaale, esto no es Ejpanya y como esto no es Ejpanya no hace falta proceso, y como no hace falta proceso tampoco hacen falta procesistas, es decir, vividores del proceso. Capisci?

#20 Alien, Pluton, 06/05/2018 - 12:14

No, Albiol, no. Estan demostrant més intel.ligència que vosaltres, que heu actuat com autèntics CAFRES. Als que us vam avisar que no anàveu bé ja només ens queda la imatge del Planeta de los Simios. Crec que anava així, YO OS MALDIGO, OS LO HABÉIS CARGADO TODO.

#20.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/05/2018 - 20:06

La frase del Planeta de los simios es aplicable perfectamente al prusés y a los prusesistas. El PP tiene responsabilidad en ello, evidente, pero ni la mitad que los prusesistas.