Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2014. 21:18h.

"Això no es pot aguantar"

Veïns de la Barceloneta es queixen de l'incivisme "des del 2008"

Els veïns de la Barceloneta s’estan manifestant aquests dies per protestar contra l’anomenat turisme de borratxera que ha provocat diverses mostres d’incivisme en aquest barri barceloní per part dels inquilins dels apartaments turístics.

“La solució passa per abolir els pisos, que no n’hi hagi cap ni un”. Així s’ha expressat en declaracions a e-notícies una veïna de la Barceloneta, que considera que “la Policia no és una solució”, afirmant que “està per defensar els veïns, però quan se’ls truca a la nit perquè vinguin no vénen”.

Una altra veïna del barri ha apuntat que “això s’ha d’acabar perquè no es pot aguantar, no es pot ni resistir ja”, assegurant que “a vegades hem trucat a la Policia de nit perquè hi ha música i no han vingut”. “Fan els que els hi dóna la gana”, en referència als inquilins dels apartaments turístics.

“No han tingut en compte per a res els veïns de la Barceloneta”, es lamenta un altre veí del barri, apuntant que “el turisme massiu de borratxera és conseqüència del turisme que l’Ajuntament de Barcelona ha desenvolupat durant aquests anys”.

“Des del 2008 estem denunciant a la Barceloneta el canvi de model d’un barri popular a un barri turístic”, ha manifestat, lamentant el que defineix com “una aposta pels apartaments turístics”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Progre XXL, Ger Undar, 22/08/2014 - 16:26

No home no, que som un país mediterrani, què son quatre pixarades al carrer?, que uns quants ensenyin el cul? que una colla de burgesos no dormin tranquils?, collons! intolerants és el que sou, eixistes dels pebrots! la culpa la té el bisbe i els militars de St. Climent i la Capella Sixina.

#7 Juan, BCN, 22/08/2014 - 13:18

Lo de la ciudad de Barcelona es curioso, "alcalde que entra hace bueno al anterior".

#6 Josep PagèsCARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 22/08/2014 - 11:34

TRIAS Alcalde de Barcelona ara ban per tu i ara no culpis tambe a MADRID Aqui el unic culpable es tu iel teu Ajuntament que no feu res ben fet nomes cobra enormes sous Barcelona Bruta I Insegura l esta ara en tu de Alcalde i molt Castellana desapareix la llengua catalana a la ciutat

#5 Josep, Tarragona, 22/08/2014 - 09:37

Pues espera a que gobiernen Barcelona los de ERC y las CUP, ja ja va a ser tremendo. Ya se sabe que son partidos de orden... Madre una la que se avecina en Catalunya!!!

#4 roger, gracia, 22/08/2014 - 09:16

A veure, amb un clima insoportable a l'estiu i una pesima oferta en patrimoni, qui ve a barcelona busca el que busca, el que es coneix com la fiesta. No te gaire mes a oferir, una mica com la claveguera de l'estwt espanyol. Pero be, guanya uns calerons amb els fregits i la ponzoña que ven als turist