Publicitat
Societat · 4 de Novembre de 2009. 10:27h.

"Això no és un hotel, el llit te'l fas tu"

Els detinguts es queixen del tracte rebut i Alavedra va caure per anar emmanillat

"Això no és un hotel, el llit te'l fas tu"

Una imatge de Soto del Real

Els detinguts pel cas Pretoria, especialment Prenafeta i Alavedra, han mostrat la seva disconformitat amb el tracte rebut a la presó de Soto del Real, segons informa La Vanguardia. El diari recull les protestes d'un d'ells, sense esmentar-lo, que es va queixar, a l'arribar a la seva cel·la, que "aquesta cel·la no està preparada, aquest llit no està fet".

"Això no és un hotel. Aquesta és una presó. La presó de Soto del Real. I el llit, aquí, te'l fas tu", va ser la resposta que va obtenir del funcionari que l'acompanyava. D'altra banda, Macià Alavedra, va patir una caiguda mentre baixava emmanillat per una rampa. Tot i això, els funcionaris asseguren que es troben en "bones condicions".

Els detinguts disposen de mitja hora per a endreçar-se, afaitar-se, fer-se el llit, arreglar la cel·la i sortir a la galeria. A dos quarts de vuit desdejunen, en companyia dels altres dos-cents presos del mòdul. Lluís Prenafeta escriu sobre drets humans en un diari que podria convertir-se en llibre.

Encara que ocupen cel·les dobles, els cinc presos dormen sols. Per ara no comparteixen l'espai amb ningú. L'espai és una cel·la de 10m2, amb una llitera, una taula i una prestatgeria d'obra, dues cadires de plàstic, un lavabo, un vàter i una dutxa.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#34 si vols estar ben servit,..., corruptolandia, 05/11/2009 - 11:05

fes-te tu mateix el llit!!!
Quina sort srs. fins ara tenien "xaxes" pagades amb diners il·legals... senzillament no em fan cap pena ... cap d'ells, i si en surten més millor! FEM NETEJA!

#33 Anna, Barcelona, 05/11/2009 - 10:36

Macià i Lluís... XORIÇOS !!!!!!

#32 Albert, Sants, 05/11/2009 - 00:48

Macià i Lluís, ànims!!!

#31 jordi, l'h, 05/11/2009 - 00:06

Espero que Pretòria no acabi en no res,si no tindrem que montar un bon pollastre contra espanya...

#30 Jordi, Barcelona, 04/11/2009 - 21:39

No m'ho crec. Si fos veritat, això només es podria saber per un comentari d'un funcionari de presons. I crec més fàcil que algun s'hagi volgut fer el graciós, inventant-se històries, que no cap dels detinguts fes aquest comentari.