Societat · 28 de Maig de 2022. 10:28h.

"Això no és vida"

Manuel Trallero, periodista: "Em plantejo anar a viure fora de Catalunya"

"Això no és vida"

El periodista Manuel Trallero -al seu programa setmanal al canal de YouTube del director d'e-notícies, Xavier Rius- ha confessat que "per primer cop porto un parell de setmanes pensant a marxar a viure fora de Catalunya".

Afirma que "hem arribat a un punt de no retorn en el qual anem donant voltes", per aquest motiu creu que "no es pot estar tensant una societat permanentment perquè això explotarà". Ha assegurat que té "la sensació de viure en una societat fraccionada que està a punt d'arribar a les mans" i creu que "això no és vida".

Trallero ha explicat que actualment el territori està immers en una situació de crisi posterior a la pandèmia, però malgrat això sembla que les prioritats i les preocupacions dels mandataris són unes altres. Diu que a Catalunya "aquesta situació no es pot mantenir indefinidament", ja que considera que "no es pot estar vivint en una realitat paral·lela".

"Jo no vull passar els anys que em queden de vida en aquesta situació. Jo no vaig al camp del Barça perquè és un territori pres pels independentistes, no vaig al Palau de la Música perquè és un territori pres pels independentistes, no es pot anar al Liceu perquè va el Rei i l'esbronquen", ha manifestat.

L'escriptor diu que "jo vull estar en una situació normal i en un país més o menys normal". Trallero explica que "viure així no sé quin sentit té". El periodista afirma que, malgrat que no sap quan, "ha arribat en un moment que explotarà" i aquesta és "una situació insostenible".

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#39 Un vallesà, a prop de BCN, 29/05/2022 - 21:49

No podem canviar el q ha sigut Catalunya.
Però sí com és ara i com volem que sigui en el futur.
Jo també no descarto tornar a marxar (de fet ja ho vaig fer fa anys).
Però, repeteixo, en les nostres mans està canviar Catalunya.
Primer pas: no mirar TV3 i votar a les properes eleccions.
Segon pas: mirar què passa a Madrid i a Màlaga.

#38 Coaner, Martorell, 29/05/2022 - 19:02

Ja fas tard. Si et plau, emportat al cagarro de Rius!

#35 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/05/2022 - 14:39

Ni se le ocurra señor Trallero, toca resistir. Resistir con esperanza, la que cabe depositar en la Cataluña real que sigue tirando, que sigue funcionando a pesar de estos sátrapas. Quien se queda arrobado con las pequeñeces de la aldea y las ensalza por encima de lo que circula por el mundo, no cabe en Barcelona capital. Queda menos.

#34 A.Bcn, Barcelona, 29/05/2022 - 14:05

Lo mejor de todo esto es que son siempre los que más han tragado y consentido las jugarretas del PSC los que antes se hartan y dicen que no pueden más y se largan de aquí. Replantearse, por ejemplo, el sentido de su voto nunca.

#32 Patumeiro, Sant Patumet, 29/05/2022 - 12:47

Si te vas, ellos ya han ganado. Y asi con toda la resistencia