Publicitat
Societat · 26 de Novembre de 2011. 10:39h.

Al bordell amb la Visa de l'Ajuntament?

Dimiteix l'alt càrrec del PSOE andalús que presumptament va gastar més de 3.500 euros en un club de cites

Al bordell amb la Visa de l'Ajuntament?

Miguel Angel Domínguez (foto:esvalverde.es)

L'exalcalde socialista de Valverde del Camino (Huelva), Miguel Ángel Domínguez, acusat de pagar 3.685 euros en un bordell de Sevilla amb la Visa municipal quan ocupava l'Alcaldia, ha presentat la seva renúncia com a delegat provincial d'Obres Públiques i Habitatge de la Junta d'Andalusia, així com de la resta de càrrecs polítics que ostenta al PSOE, segons El Mundo.

En un comunicat remès pel servei de Comunicació del PSOE de Huelva, Domínguez justifica aquesta "decisió personal" amb la finalitat "de poder defensar-me sense posar en risc la imatge del meu partit ni de la Junta d'Andalusia que estan desenvolupant un excel·lent treball en la nostra província". "No seria just que tota aquesta tasca es vegi enfosquida per una situació aliena al PSOE ia la Junta", remarca.

Domínguez, que hores abans va descartar dimitir del seu càrrec en l'Administració autonòmica, assegura que té la "consciència molt tranquil·la perquè mai he fet servir un sol euro de l'erari públic per a temes personals o que no estiguin directament relacionats amb la gestió pública, per això em retiro de la política amb el cap ben alt".

Les operacions de la targeta Visa Platinum, d'ús exclusiu de l'alcalde, revelarien despeses per 3685 en un bordell de la localitat sevillana de Camas. Constaven set apunts amb càrrec a l'erari públic en una mateixa jornada. Posteriorment, el regidor va reintegrar els diners a les arques de l'Ajuntament de Huelva en diversos terminis, motiu que esgrimeix per defensar-se.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Quim, Pineda de Mar, 26/11/2011 - 22:12

No es pot ser pobre i BURRO!
Qui té diners i va de putes sap que no pot pagar amb VISA per que queda retratat.
Però clar aquest desgraciat no havia bufat cullera en sa vida i a la que va veure una VISA el primer que va fer és anar de putes que pagava un altre (nosaltres)

#7.1 Pimpollo, Vic, 27/11/2011 - 23:04

Jopé, Quinito. Se te ve muy puesto en el tema......

#6 Quim, Pineda de Mar, 26/11/2011 - 22:04

Com a català (contribuent) em sembla que almenys tenim el dret de que ens expliqui els detalls.

Per cert, segur que aquest deuria ser un dels primers a fotre a parir a en Duran per l'afer del PER.

Nota: no voto CiU ni puc veure a en Duran.

#5 Séneca, Barcelona, 26/11/2011 - 20:43

I el que no coneixem. A aquesta xusma lladre se l'hauria de procesar exemplarizantment, embargar-los i treurel`s de qualsevol càrrec públic; i que cap empresa privada els contractés. A la misèria i a la humillació de per vida. Ja ni ha prou. Què volen? que el poble salti i els guillotini?

#4 Verraco, Barcelona, 26/11/2011 - 20:04

El calvo, con 3000 euros, no tiene ni para un servicio. Aún hay clases.

#3 Daserrout, BCN, 26/11/2011 - 18:25

"El señorito andaluz" actualment no ha de menester empaitar "la cortijera", ara agafa la Visa i fot-li que paguen els subdits.