Publicitat
Societat · 16 de Juny de 2014. 21:17h.

"Al matí no es podia sortir de casa per les pixades"

Els veïns de Sants contraris a Can Vies demanen a l’alcalde Trias que “finalitzi l’enderroc”

El grup de veïns de Sants que estan en contra de Can Vies s’han reunit aquesta tarda i alguns d’ells ha manifestat a e-notícies el seu malestar per l’actitud dels ocupants del recinte, tot afirmant que "al matí no podia sortir de casa per les pixades".

“La meva experiència amb Can Vies és totalment negativa per les molèsties del cap de setmana, amb la música a tot drap fins les 4 i les 5 de la matinada, però el més negatiu és que l’endemà en sortir de casa no es podia caminar pel carrer, ple de pixades i demés”, ha apuntat un veí de Sants.

Aquets mateix veí ha continuat el seu relat assegurant que els habitants de Can Vies “tenen respecte zero per mi, al contrari, m’han fet la vida impossible”, i ha lamentat que “s’ha trucat la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i allà no apareix ningú”.

De la seva banda, l'expresident de la Festa Major de Sants, Ramón Tort, ha dit a e-notícies que "el canvi d'actitud de l’Ajuntament no m'ha agradat, haurien d'haver continuat endavant amb l’enderroc, i quan els hagin de tornar a treure d’aquí a dos anys tornarà a haver-hi aldarulls”. “Ho haurien d'haver acabat ja d’una vegada: mort el gos, morta la ràbia”, ha sentenciat.

Aquest grup de veïns es reunirà aquest dimarts amb el regidor del districte de Sants – Montjuïc, Jordi Martí, amb l’objectiu de lliurar-li les 1.743 signatures que han recollit per expressar les seves queixes.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 gggg, Barcelona, 17/06/2014 - 22:00

Esta gente debería apuntarse a un cursillo de yoga y reordenar un poco sus prioridadades en la vida. Pero, sobre todo, dejar de ver la televisión y la prensa del régimen. ¿Nos dedicamos a apadrinar contenedores y a derribar centros culturales para... poner césped? Qué vidas más tristes, de verdad.

#20 AnaPerez, Barcelona, 17/06/2014 - 21:31

Ciu fa mal de recolzar als de Can Vies. Volem una independència amb gent forta i ordre no aquests pijoprogres porreros i vividors. No es pot consentir la música alta i les pixades. Sinó els demés tampoc pagarem IBI, escombreries, multes, etc. en massa , a veure q els sembla

#19 JosepPagèsCARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 17/06/2014 - 21:04

PIXADES , lesteniu per tota la ciutat de Barcelona , no nomes a CAN VIES .NO diguen tonterias la falta de neteja a Barcelona es un problema de sempre ELS PIXA-Barcelona mai els multen ni atrapen la Guardia Urbana no fa res contra els NI els que fam botellones als carrers

#17 Alfons Maristany, Barcelona, 17/06/2014 - 12:46

Sr.Trias vagi un cap de setmana a viure a una casa veina de una casa okupada i despres prengui les decisions amb conixement de causa.
Pobres veins patint i ames a mes sels pixen a sobre

#16 Kandra, Vilablareitx, 17/06/2014 - 11:59

Tiene más educación mi perro por la calle que todos esos perroflautas ocupas.