Publicitat

Simpatitzants de Junts ja assenyalen ERC i CUP com "enemics del poble"

Al punt de mira

El grup Joves Junts i altres comptes de Twitter que donen suport a Laura Borràs han fet circular muntatges amb les imatges dels membres de la Mesa del PSC, ERC i la CUP que han decidit aplicar l'article 25.4 del reglament per suspendre-la com a presidenta de la cambra catalana i els han tractat de "traïdors i "enemics del poble".

Joves Junts, que no és la branca juvenil de Junts per Catalunya, ha difós un muntatge dels cinc diputats amb el lema "assenyalem-los" al seu compte de Twitter, on han manifestat que "queda clar que l'únic camí cap a la independència és fer-lo sense traïdors".

"Els assenyalem i exigim a la presidenta Laura Borràs que quan retorni els cessi immediatament", afegeixen malgrat que la presidenta del Parlament no té potestat per cessar els membres de la Mesa, que són escollits pel ple. "Són enemics del poble", sentencien.

L'usuari @MikeSQgat ha difós un altre muntatge amb fotografies dels cinc diputats i ha manifestat que "aquests són els/les cinc miserables que han trepitjat els drets de la MHP Laura Borràs i dels seus votants".

Aquest tuit ja porta més de mil comparticions i mil m'agrada. Després que alguns preguntessin pel nom dels diputats, un altre usuari ha contestat el tuit i ha afegit el nom dels cinc diputats al muntatge i el partit al qual pertanyen.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#28 LoisA, Tabarnia, 29/07/2022 - 23:58

Esto lo llama Pablo Iglesias jarabe democrático.

#24 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/07/2022 - 15:26

Ya nadie se acuerda de aquella aventurera política. ¿cuándo la cesaron, hace diez, veinte años?

#23 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/07/2022 - 13:44

Muy pronto en sus pantallas "la noche de los cristales rotos" versión tractoriana.

#22 Capit@n España, Purgandus populus!!, 29/07/2022 - 13:03

Nopotsé, nopotsé, nopotsé....
Un altre atac a Cataluñeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!

#21 Pan con tomate y jamón ibérico, Catalunya cap al no-res., 29/07/2022 - 12:54

¿Ya ha comenzado "la noche de los cuchillos largos..."? "en català la nit de les ganivetades..." y... ¿quien hace de Ernst Röhm...?

Si ya se que no se debe comparar con la Alemania de los años 30, pero es que, "no entiendo porque", esta gente no deja de replicar sucesos que ocurrieron entonces...