Publicitat
Societat · 6 de Maig de 2011. 17:43h.

Al-Qaida amenaça amb venjar Bin Laden

Diuen que la mort del seu líder serà "una maledicció" per als nord-americans

Al-Qaida amenaça amb venjar Bin Laden

Bin Laden, en una imatge d'arxiu

Al-Qaida ha confirmat la mort d'Osama bin Laden i ha amenaçat els nord-americans amb venjar el seu líder, segons ha informat el Grup d'Intel ligència SITE.

SITE, que realitza un seguiment de diferents webs relacionades amb l'islamisme, ha afirmat que "Al-Qaida va emetre un comunicat en fòrums gihadistes el 6 de maig de 2011, confirmant la mort del seu líder, Osama bin Laden".

En aquest comunicat, segons SITE, el grup terrorista promet seguir cometent atemptats i adverteix que la mort del seu fundador serà una "maledicció" que "perseguirà els americans i la seva gent".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Bacus, Sort, 07/05/2011 - 14:03

Obama no deixa de ser un tirà, aixó si de bon rotllo. Els nord-americans amb la por al cos per algú que mai se sabrá si va fer res. La por l'haurien de tenir dels seus serveis secrets.

#3 Bacus, Sort, 07/05/2011 - 12:20

Penso que s'han comés moltes "irregularitats" i s'ha estat molt injust amb aquest home que mai sabrem si va tenir alguna cosa a veure amb l'11-S. Quan podien haver-lo agafat i en tot cas jutjar-lo i saber i donar a saber van triar l'obscura solució de fer-lo desaparèixer.

#2 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/05/2011 - 18:33

Els marginats practiquen la venjança , allà on els alineats practiquen la justicia.

Lluitem contra la marginació!.

#1 Ramon, Barcelona, 06/05/2011 - 18:25

Si Bin-Laden hagués tingut facebook, moltíssims dels periodistes catalans i pràcticament tots els mestres s'hi haurien fet amics.