Publicitat
Societat · 29 d'Agost de 2013. 14:51h.

Al-Qaida apunta a Catalunya

Un comunicat islamista acusa al Govern de "gestos nazis" per la polèmica sobre el burca

Al-Qaida apunta a Catalunya

Una dona amb niqab, a l'avinguda Marquès de l'Argentera

Un comunicat signat per 'Africamuslima', afí al grup Al-Qaida al Magrib Islàmic, retreu "els gestos nazis del govern català" després de les informacions aparegudes a la premsa sobre que el Departament d'Interior controla les musulmanes amb burca per intensificar la vigilància del salafisme a Catalunya. El text posa de manifest que "aquest pas que ha donat el govern autonòmic català no quedarà sense resposta".

En aquest sentit, s'adverteix que "endurir el discurs culpabilitzador contra els musulmans no solucionarà els vostres problemes sinó que us portarà desgràcies" i també s'assenyala que "tenim el deure moral d'advertir a aquest pseudogovern que qualsevol acció que es prengui contra les dones musulmanes serà contestada tant fora com dins de Catalunya".

En el document relacionat amb l'organització gihadista hi ha amenaces a l'Executiu català i s'apunta que "no estaran fora de perill ni les vostres delegacions del Govern, ni les oficines d'Acció, a més dels ínfims interessos econòmics que us queden pel món".

El document exposa que "no ens ha sorprès la nova sortida de to del pseudogovern català" i afegeix que "el fracàs institucional i econòmic i les conseqüències socials que s'albiren cada vegada amb més claredat, no faran que la nostra gent a Catalunya sigui el boc expiatori".

"Democràcia? I volen intervenir en la manera de vestir de la dona? Què serà el següent? Creació de camps de concentració per a les musulmanes que no facin servir la roba que dicti el Govern?", pregunten.

"Ens consta -continua- l'historial d'odi i maltractaments a la comunitat musulmana per part del Govern i els seus goril·les -Mossos-" i denuncia exemples com "negar llicències municipals per a la construcció de llocs de culte", "detenció indiscriminada de musulmans", "suport institucional i finançament d'associacions d'ideologia nazi amb el clar objectiu d'intimidar la comunitat musulmana", "exclusió de la majoria dels excotitzants musulmans de la sanitat publica" i "exclusió dels fills dels musulmans de les beques de menjador".

Finalment, el comunicat conclou instant els mitjans de comunicació catalans i les elits a "allunyar-se del discurs incendiari, racista i xenòfob que han alimentat i alimenten cada vegada que fan accent en les diferències i la por a l'altre".

Publicitat
Publicitat

144 Comentaris

Publicitat
#91 Ross, Barcelona, 05/09/2013 - 14:33

Pues me pareceria estupendo que grupos de terroristas de todo el mundo amenazaran las elites para que los pueblos pudieran vivir en paz. Mal me temo que la mayoria de terroristas estan financiados por las elites para dirigir a la sociedad hacia un rumbo o otro.

#90 Maria, Barcelona, 03/09/2013 - 22:25

Por desgracia nos toca agachar la cabeza. No quiero que pase como en el 11-m. Que por decisiones politicas, mueren civiles.

#90.1 oscar, barcelona, 14/10/2013 - 16:10

asi nos va.. por agachar la cabeza.. ya de paso les regalamos España y que nos tomen como esclavos!! vergüenza de país!!

#89 Papaluna, Barcelona, 01/09/2013 - 21:25

Gestos nazis! Gestos nazis! Fins i tot aquests imbècils es permeten titllar de nazi al contrari. "Nazis intimidant a la comunitat musulmana!" diuen.

#88 josepxicot, Barcelona, 31/08/2013 - 23:52

Això sembla que èsun montatge del que volen que
la Generalitat es baixì els pantalons,bè si els musul
mans ens fan mal,demostrarà que sòn els nostres
enemics.PxCal poder,això si amb l ´exercit espanyol.

#87 Xavi, Barcelona, 31/08/2013 - 15:05

El Govern català maltracta els Mossos i rebutja l'Exèrcit espanyol ja que els independentistes volen crear un Estat català imaginari i fantasiós en un món real i malauradament perillós.

És el que faltava a tant despropòsit de Mas i companyia nacionalista. Ara a més els catalans hem de tenir por.

#87.1 Marc, Sabadell, 31/08/2013 - 17:25

Doncs ja ho saps, marxa a la gran capital del imperio on mai és pon el sol, Madriz, i allí a la meseta corrupta estaràs segur i a "salvo" dels malignes nacionalistes catalans. Això si, jo de tu no i aniría en ave, als vostres ex aliats moriscos no els caieu gaire bé com vam comprovar fa uns anys..