Publicitat
Societat · 3 de Febrer de 2012. 10:04h.

Alarma exagerada?

Puig admet que “les previsions no s'han complert al 100%"

Alarma exagerada?

Reunió del consell assessor Neucat

El conseller d’Interior, Felip Puig, en declaracions a RAC 1, admet que “hi haurà ciutadans avui que pensaran que n’hem fet un gra massa” amb les nevades. "Jo el que lamento és que, com que aquestes previsions no s’han complert al 100%, hàgim actuat amb més precaució del que hauria estat necessari", ha afegit.
 
Tot i això, ha apuntat que "dimecres, pocs minuts després que Messi llancés el penal, tothom l'hauria xutat a l'esquerra". "De les lliçons de fa dos anys se n'han extret algunes conclusions i això ens ha fet tenir més travat el tema de comunicacions”, ha afegit.

"A l'hora de prendre decisions vam tenir en compte les previsions i les prediccions meteorològiques i no una comparativa amb el govern anterior", ha indicat, a més d'explicar que "totes les escoles han obert amb normalitat. Ja estava previst així. Si hi ha alguna incidència concreta deu ser molt singular i no atribuïble al plantejament general”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#20 Emeteria, Barcelona, 04/02/2012 - 16:05

El previsto fou: autocars no, pero escoles obertes.
Altre cosa és que els mestres hagin demanat o s'hagin agafat la festa. Que d'absentisme en saben prou i es habitut entre molts dels qui cobren un sou public.

#19 Emeteria, Barcelona, 04/02/2012 - 16:02

Ni en soc votant ni son sants de la meva devoció, pero ha estat, senzillament, impecable. Propi d'un govern modern i amb seny. La prevenció és perfecte. Si ha estat més lleuger, millor. Calia estar a punt perque res fallés. Sempre hem anat posant pedaços 'a posteriori'. Aquest cop no. Felicitats

#18 joan, manresa, 03/02/2012 - 17:16

El Casal,17,10 h.--Lo que sempre repetim,axó és el País de calpixarrellisca...Una desgracia de País.--Quant li han vist el forat diuen si es mascle o famella...,tots els mitjans han fet el matej.Tots a criticar,i no diguem el Patronat Hoteler,treuen foc per els caxals.No tenen vergonya.Quin País

#17 Pere Puig, Palafrugell, 03/02/2012 - 14:13

Exagerada? Va home sou tot plegats uns "toca-collons"!! Si no s'ha previst prou : "PAM!" Si s'ha previst massa: "PATAPAM!! Quina poca feina teniu!Ah, com que a Barcelona no ha nevat, no ha nevat enlloc!! Doncs hi ha un altre mon al costat de Barcelona!

#16 Que pagui, Pujol!, 03/02/2012 - 13:52

Sí, que guay generar alarma social y que todos los padres tengan que plegar pronto del trabajo para hacerse cargo de los hijos literalemtne expulsados de escuelas y guardería. Qui paga tot això?

#16.1 García, Barcelona, 04/02/2012 - 09:20

Sí, mucho mejor que se hubieran quedado colgados los autocares con niños. Y el sentido común de los directores de centros educativos? Y una mejor gestión por parte del Departament d'Ensenyament?