Publicitat

El periodista gironí Antoni Puigverd alerta que "pot esclatar la violència en qualsevol moment"

Alarma vermella

Capçalera de l'article de Puigverd

El periodista gironí Antoni Puigverd, en un article d'opinió a La Vanguardia, lamenta que "tot esforç pot ser inútil davant la devastació social que està causant l'huracà de la crisi en els municipis que més immigració van acollir. Salt és un d'ells".

En aquest sentit, defensa l'alcaldessa Iolanda Pineda, en considerar que s'enfronta a una situació que "ni Superman podria afrontar". "Si ahir, davant de l'Ajuntament, emigrants i autòctons no es liaron a pinyes va ser perquè el control policial era extraordinari. Qualsevol dia pot esclatar la violència", adverteix.

Puigverd considera que "a Salt es treballa molt i bé: per a equilibrar i compensar. Però els dimonis s'han colat, perquè un 42% d'immigració és un repte gegantí per un sol ajuntament. Salt i la seva alcaldessa estan massa sols".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 ton, sallent, 28/02/2010 - 19:15

collons quin il-luminat, no s´ha de ser columnista de cap diari per percebre aquesta qüestió, ara li farem un monument en aquest individuu

#13 Català emprenyat, Barcelona, 27/02/2010 - 22:20

Reforma del Codi Penal, ja!
Penes més dures i expulsions, ja!

La Jonquera: un prostíbul gegantí
Salt: conflicts a dojo
Costa Brava: en mans de la màfia rusa

A que esperen els "nostres"polítics?

#12 josepxicot, barcelona, 27/02/2010 - 21:55

Això ès una taca d´oli,serà ès, el problema
que els polític ens han ficat dins de la nos
tra societat,Ho sento s´ha de fer neteja
de persones que per raons de la seva i
dentitat ètnica o religiosa no poden conviu
re entre nosaltres.

#11 TONI dE CIUDADANOS, BARCELONA, 27/02/2010 - 18:19

Los políticos se escudan en el racismo y la xenofobia, para no hacer nada. Es la forma de disimular su incompetencia y falta de ideas, echándole la culpa al ciudadano. Pero ellos cobran una pasta gansa. Es que han ido a haceer carrera en la política.

#10 Pere Sunyer, Barcelona, 27/02/2010 - 17:50

Ai, el Psoepuigverd! Sempre tan amable amb el partit que li ha donat feina (PSC). D'aquest personaje no m'en fiu gens. Que critiqui l'alcaldessa de Salt (PSC). I l'ajutnament de Girona (PSC) per haver creat un gueto a Salt.No ho farà,no tingueu por.