Publicitat
Societat · 6 d'Abril de 2020. 09:48h.

Alba Vergès, al febrer: “les mascaretes no són recomanables”

El ministeri de Sanitat també deia que no eren necessàries

Alba Vergès, al febrer: “les mascaretes no són recomanables”

La consellera de Salut, Alba Vergès, va afirmar en una entrevista a Catalunya Ràdio el passat 4 de febrer que no calia patir per les mascaretes, ja que “ni són requerides, ni són recomanables, ni ens aporten res de seguretat”.

De la mateix manera, i en un moment on les autoritats sanitàries ja havien donat la veu d’alerta, la consellera va defensar que “de cap manera” calia impedir els viatges a Itàlia, atès que “les persones que han estat allà tampoc cap problema”.

La titular de Salut també va dir que "no estem en pandèmia i en cap cas podem parlar d'això". El 26 de febrer, després de detectar-se el segon cas a Catalunya, la consellera va dir que a "Catalunya no tenim cas important i, per tant, vol dir que no hi ha transmissió local. No hi ha transmissió comunitària al nostre país".

També des del govern espanyol, el director de el Centre d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, deia que "no calia" l'ús de mascaretes. "La població general sana no necessita mascaretes", s'afirmava des de Sanitat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Neferu, Barcelona, 07/04/2020 - 12:25

Esta frase junto con todo su repertorio de "perlas" por el estilo que soltó esta ignorante consellera, quedará para la posteridad, para que las generaciones futuras sepan lo que nunca han de hacer ni decir y, para que exijan que sus políticos estén mejor preparados que los q. nos ha tocado sufrir.

#7 Recaredo, Bcn, 06/04/2020 - 14:01

Con lo de las mascarillas han metido la pata bien metida todos. Si no sale el virus por la mascarilla tampoco entrará, es de cajón.

#7.1 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 07/04/2020 - 15:47

Claro, pero el problema es que no tenían para el personal de riesgo, mucho menos para todos y eran incapaces de garantizar su suministro.

#6 Carlos B, Bolonia, 06/04/2020 - 12:15

Para ser rigurosos tanto el Ministerio de Sanidad como la Consejería de Salud seguían las recomendaciones de la OMS que ha empezado a cambiar su opinión sobre las mascarillas hace 2 días (quizá porque sabían que no había para todos). La OMS ha demostrado ser otro antro del politiqueo.

#5 Didac B., Barcelona, 06/04/2020 - 12:15

Diguem-ho clar i que el ramat desperti d'una vegada: aquesta pànfila sense cap nivell, ni coneixement, ni preparació per exercir el càrrec va ser elegida exclusivament només per guarnir llaçets grocs als vestits i arrecades tambe grogues, al marge de passar l'examen d'aquell pervertit processat. Han jugat miserablement amb les vides d la gent

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/04/2020 - 11:34

https://www.vozpopuli.com/politica/entorno-Merkel-Sanchez-desviar-atencion_0_1343266001.html

https://twitter.com/hashtag/6AbrilCacerolada21h?src=hashtag_click