Societat · 24 d'Abril de 2019. 12:01h.

Albert Donaire ja no es fa el xulo

El mosso independentista perd la memòria al Suprem

El coordinador dels Mossos por la República, Albert Donaire, ha començat la seva declaració com a testimoni en el judici del procés al Tribunal Suprem responent a les preguntes en català i advertint l'acusació popular que "jo no estic sent jutjat", però ha perdut la memòria després d'un avís del magistrat Manuel Marchena.

Donaire ha contestat en català les primeres preguntes que li ha formulat Javier Ortega Smith, advocat de l'acusació popular de Vox. Quan li ha preguntat per un tuit, el mosso independentista ha contestat que "diria que jo no estic sent jutjat aquí". Li estic fent una pregunta", ha subratllat Ortrga Smith.

Aleshores, ha intervingut Marcherna per advertir al testimoni que "no confongui l'escenari" i li ha recordat que "vostè a estat citat com a testimoni i, en conseqüència, vostè es limitarà a respondre a les preguntes que li formulin les acusacions i les defenses i que el Tribunal declari pertinents".

"Vostè és un agent de l'autoritat i vostè ara està davant l'autoritat judicial. En conseqüència, obri com l'imposa el seu estatut professional", li ha etzibat el president del Tribunal, que també li ha recordat que "té el deure legal de declarar"..

A partir d'aquest moment, Albert Donaire ha contestat amb diversos "no ho recordo" algunes preguntes que li ha fet l'acusació popular com una sobre un tuit en què sortia amb l'uniforme dels Mossos i l'estelada. Aquesta mateixa expressió l'ha utilitzat diverses vegades per contestar algunes de les preguntes que li ha formulat la fiscalia.

D'altra banda, el mosso independentista ha explicat que va treballar en l'operatiu de l'1-O a Ribes de Freser "sempre intentant complir la Constitució i les lleis que marcaven". Tanmateix, ha subratllat que "no vam poder requisar material d'una escola perquè hi havia molta gent".

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#57 Anti indepe, Barcelona, 20/09/2019 - 18:18

Cobarde

#56 Punischer, Mallorca , 20/09/2019 - 10:21

La gestapo esta en Barcelona, empezaron con las pintadas en tiendas y comercios como los nazis, pintaban,, también el impuesto revolucionario de la como ETA, ahora falta torra con bigote y brazalete

#55 Punischer, Mallorca , 20/09/2019 - 10:14

Jajajaja, como se caga el donadie, ahora no se acuerda que mariquita ???? es, están arreglados los estelados con este idiota, espero que lo expulsen de los mossos, porque un terrorista no puede estar más en la policía, al paro sin paga ????????

#54 a ver si te enteras, Tebas., Barcelona, 26/04/2019 - 12:33

Albertitoooo, pronto vas a ser Policía Nacional y destinado a la frontera de Ceuta, monín.

#53 Finsescoions, Blanes, 26/04/2019 - 11:29

Quelcom que no entenc.....sobre 1 Octubre
No entenc perquè els "cervells" del puses feren una barrera humana de vells i criatures per a aturar els piolinos, quan tenien Braveheart com aquest paio....perquè no els feien passar a "l'acció".....i així demostrar el seu amor per la pàtria......