Publicitat
Societat · 23 de Gener de 2015. 19:56h.

Albiol crispa la comunitat islàmica de Badalona

Per tancar una 'madrassa' que no tenia llicència

Albiol crispa la comunitat islàmica de Badalona

Una imatge d'arxiu de Xavier Garcia Albiol

La comunitat islàmica de Badalona ha mostrat la seva “indignació” per la decisió de l’Ajuntament de precintar un local que estaven fent servir com a centre cultural. Segons el consistori, les activitats que s’hi feien no s’ajusten “als usos permesos en aquest local”.

“Volem expressar el nostre rebuig i indignació pel maltractament sistemàtic de part de l’Ajuntament de Badalona cap a la nostra comunitat reflectit en la manca de sensibilitat, de consideració i comunicació per col·laborar positivament en la integració positiva de la nostra comunitat al barri de la Salut”, assegura la comunitat islàmica en un comunicat en perfecte català.

També recorden que van “comunicar” al consistori “el canvi d’ús mitjançant una instància” i que “vam lliurar la modificació de la llicència d’obra menor a través del nostre arquitecte efectuant el pagament de la taxa corresponent”.

Lamenten que “vam rebre un avís municipal d’unes irregularitats en les obres fetes, sense tenir en consideració les nostres al·legacions”. A més, recorden que el dia de la inauguració del centre cultural “no hi van assistir” ni l’alcalde, Xavier García Albiol, ni el regidor el qual “sí ens havia confirmat assistència”.

Com a protesta han convocat per aquest dissabte, a les 10:00 hores, una concentració davant la porta del local precintat per l’Ajuntament de Badalona aquesta mateixa setmana.

Imatge del local precintat

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#29 Casper, Bcn, 26/01/2015 - 11:49

Y la madrassa Ferruchoni tenia licencia pra hacer los 7, bueno 8, los 8 Pujoles?... ah, claro, que dice que tenía licenCiU.

#28 josepxicot, Barcelona, 25/01/2015 - 00:50

El problema de les madrasses,ès que els més dè
bils els nens,sòn educats en el islam més radical
ells,els nens no hoseràn saben,les famílies en prou fei
nes lluiten per viure,en aquestes escoles religio
ses els nens reciten d´oida les parts més radicals
i amb el temps seràn martirs.Allah ho vol.

#27 la TRIBLON, Campllonch, 24/01/2015 - 22:22

Quizás sea el mejor elemento que tiene el PP.

#26 Neferu, Barcelona, 24/01/2015 - 20:49

Ya me gustaría a mí que también se concentraran o manifestaran en contra del terrorismo cada vez que el Estado islámico decapita rehenes,o cuando hacen explotar niñas bombas,o cuando dilapidan a sus mujeres ,o cuando secuestran decenas de niñas y las obligan a casarse con los rebeldes de Siria...

#26.1 Neferu, Barcelona, 24/01/2015 - 21:55

..o cuando matan escolares de forma masiva,o cuando el atentado de París,o Londres pero,aún no lo han hecho.Desde esos centros,desde sus mezkitas bien les podrían enseñar que las vidas y los derechos humanos están muy por encima de cualquier opción religiosa,que las cruzadas hace siglos que acabaron

#25 Casper, Bcn, 24/01/2015 - 20:01

Je ne suis pas Charlie Hebdo y todavía menos Adolf Netanyahu. De Albiol qué quieres que te diga, me lo tengo que tragar entero y con fatatas porqué es de mi partido y español. Pero los 2 millones de passaportes para los judíos, no.