Publicitat
Societat · 28 de Juny de 2012. 16:17h.

Albiol posarà pantalles gegants per veure Espanya

Alberto Fernández demana posar-ne a Barcelona per seguir la final de l'Eurocopa

Albiol posarà pantalles gegants per veure Espanya

Xavier García Albiol, durant el partit d'Espanya

L'Ajuntament de Badalona ha anunciat que instal·larà una pantalla gegant per veure la final de l'Eurocopa aquest proper diumenge. El consistori dirigit pel popular Xavier García Albiol la posarà al parc del Gran Sol, al barri de Llefià. El regidor del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat a l'alcalde Xavier Trias que faci el mateix que el seu col·lega de Badalona.

Unes 5.000 persones van seguir la semifinal entre Espanya i Portugal des de la pantalla de 40 metres quadrat que va posar l'Ajuntament badaloní al parc del Gran Sol. La convocatòria per a diumenge s'ha tornat a fer per a tres quarts de vuit del vespre. García Albiol ha assenyalat que la iniciativa ha estat "un èxit com ho demostra que gairebé 5.000 persones vinguessin a Llefià a veure el partit".

“Badalona tindrà aquest diumenge una nova oportunitat per mostrar el seu suport a la selecció espanyola”, ha afegit l'alcalde, qui també va veure l'enfrontament des del carrer.

Per la seva banda, el president del grup municipal del PPC al consistori de la capital catalana, Alberto Fernández, ha considerat "incomprensible que l'alcalde no instal·li pantalles per seguir la selecció espanyola, més quan no costa ni un sol euro, en pagar-ho els patrocinadors privats i tenint en compte que al Mundial 2010 més de 75.000 barcelonins van seguir la final Espanya-Holanda a l'Avinguda de Maria Cristina".

El dirigent popular ha denunciat que "el canvi substancial de l'alcalde Trias, que fa dos anys, des de l'oposició, amb motiu del Mundial demanava que es multessin els taxis que exhibissin banderes espanyoles cada vegada que la selecció espanyola guanyava un partit, i ara va més enllà i passa a no instal·lar pantalles gegants a Barcelona, com es fa en d'altres ciutats d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#9 Pere, Oliva, 30/06/2012 - 00:46

Quan juga la selecció del Marroc i la d'Argèlia, a Salt no possen pantalles, tot i que son majoria els forasters. Perqué collons han de reclamar desde España pantalles que ells no han de vore. Posseuse-les en Albacete i Conca.

#8 Fran, Llinars, 29/06/2012 - 12:47

Ja sabem que als indepes us encata bramar i cambiar la realitat de les coses. La pantalla gegant es patrocinada i no costa res de diners publics. A Barcelona, al poble espanyol, hi haurà pantalla patrocinada per Hyundai.

#7 Josep Pages Canaleta Cardedeu, Cardedeu, 29/06/2012 - 01:28

Pondra la gran Pantalla que pagaran con mas impuestos todos los que alli viven , no solo es la pantalla Hay que poner policias Hay que limpiar luego y pagar todo lo que rompan destrosen

#7.1 Fran, Llinars, 29/06/2012 - 12:45

No parlis del que no saps xato. Això ho paguen els patrocinadors que s´han buscat precisament per no possar diners publics. Sembla que no siguin diners publics el que costa fer cualsevol acte independentista o necionalista 11 de setembre.

#6 Andrés, Badalona, 29/06/2012 - 01:05

El fútbol se verá en el mismo sitio donde se sueltan las vaquillas, toros, selección española, clases de español para extranjeros, este barrio no para de dar disgustos a los independentistas, pasad por la biblioteca que hay al final del parque y veréis la de extranjeros que estudian español,

#5 Lluiset de gràcia, Barna, 28/06/2012 - 20:25

Només faltava això. Ens tomben les seleccions nacionals, la immersió lingüística, el terme nació al preàmbul de merda del nou Estatut, li canvien el nom al nostre idioma, ens cusen a impostos per finançar dehesas de cerdo ibérico i , a sobre, els hi hem de posar pantalletes... que es facin fo..tre.

#5.1 Xavier V, Barcelona, 29/06/2012 - 08:00

Més clar, impossible!

#5.2 Joan, Bcn, 29/06/2012 - 10:53

En esa primera persona del plural que usas. Quien cabe? tu y los que piensan igual que tu?
Los demas no somos catalanes? Quiere decir que Catalunya solo tiene una población de unos 3 millones de habitantes, los autenticos catalanes!

AAy lluiset, lluiset

#5.3 LLanso, Tiana, 29/06/2012 - 17:10

5.2#Son Catalans els que s'integrant a la llengua i cultura Catalana, els inadaptats SOBREN