Publicitat
Societat · 20 de Gener de 2015. 12:10h.

Albiol precinta una 'madrassa' a Badalona

L'escola corànica incomplia la normativa municipal

Albiol precinta una 'madrassa' a Badalona

Imatge de la madrassa precintada

L’Ajuntament de Badalona va precintar ahir a la tarda un local situat al carrer de Rodrigo Caro, del barri la Salut. El tancament de l’establiment s’ha portat a terme perquè l’activitat que s’hi estava desenvolupant com a centre cultural de la Comunidad Islámica de Badalona Al-Riduan no s’ajusta als usos permesos en aquest local.
 
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que l’Ajuntament de Badalona ha precintat el local perquè no reunia les condicions urbanístiques per portar a terme l’activitat que s’hi realitzava. Albiol ha recordat que “a Badalona per poder fer qualsevol tipus d’activitat, sigui quina sigui, tothom ha de complir les normes i la legalitat, i quan es parla de tothom això inclou també a la comunitat musulmana”.
 
L’alcalde ha explicat que des de l’Ajuntament “s’ha fet un seguiment de la legalitat del local, on es realitzaven ensenyaments islàmics, però que ha generat molta preocupació en el veïnat, per la possibilitat que també fos utilitzat com a mesquita”. L’alcalde, a més, ha afirmat que “tothom a Badalona ha d’assimilar que des de fa tres anys no es pot fer el que es feia abans i que consistia en tenir tots els drets i cap obligació”.
 
El passat mes d’octubre la Guàrdia Urbana de Badalona va inspeccionar el local i va comprovar que s’havien fet unes obres sense la corresponent llicència municipal i que havien consistit en la modificació de la distribució original, motiu pel qual es va obrir expedient urbanístic.

Imatge del local precintat

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 pepe, andorra capital jerusalen, 22/01/2015 - 13:13

Muy bien hecho PPciu, así me gusta, que precinteis las madrassas de los pringaos y subvencioneis las sinagogas de los millonarios con el dinero público.

#10 PEPE, LLEIDA, 21/01/2015 - 11:38

ERA UNA MADRASSA ESPANYOLISTA?

#10.1 antxon lejarza, gaza, 21/01/2015 - 20:35

pues no, era una islamica. Los del español, no tienen escuelas y si las tuvieran, no habria tanto cule resabiado por ahi. Q de todo hay.

#9 Ruben, Badalona, 21/01/2015 - 09:22

Perquè el Sr. Albiol no fa el mateix amb un centre adventista que hi ha al carrer Marquès de Montroig cantonada amb Gral. Weyler on s'ajunten un centenar llarg de persones (moltes criatures)? aquest centre esta situat a un sòtan on l'únic accès es una escala estreta i sense ventilació

#6 Josep, Badalona, 20/01/2015 - 17:01

Esto lo hacen en muchos municipios. Porque no habláis de la deuda que nos esta dejando el Sr. Albiol? Y a ver como defienden los pro-Albiol ese tema, gracias.

#6.1 egarense, Terrassa, 20/01/2015 - 19:32

Es mentira que lo hagan en otros municipios en Terrassa el alcalde está mirando para otro lado
con el agravante de que nos está engañando cuando les "nego públicamente" el permiso para la utilización del local que están utilizando para este fín
El tema no es la deuda de eso hay un libro para escri

#5 Paqui pineda García , Badalona , 20/01/2015 - 16:46

Como siempre apoyando a mi alcalde,pero sobre todo si lleva la razón,las normas están hechas para todos sean de España,o del país que sea y hay que cumplirlas si todos hiciéramos lo que nos de nuestra real gana esto seria la ciudad sin ley ,y luego que no nos tachen de xenofobia,viva Xavier garcia .