Publicitat
Societat · 14 de Febrer de 2017. 10:23h.

Albiol rebut al crit de "fora feixistes" a Mollet

El dirigent del PPC culpa a "desestructurats socials de la CUP"

Albiol rebut al crit de "fora feixistes" a Mollet

Un moment de la protesta contra Albiol

El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha sigut rebut per una vintena de persones, a Mollet, amb cartells de "fora feixistes", "Albiol no ets benvingut"; i amb crits de "fora feixistes dels nostres barris". La protesta ha estat convocada per l'Assemblea Popular de Mollet; el col·lectiu ha estat envoltat pels Mossos d'Esquadra, que han fet un passadís al dirigent del PPC.

El líder del PPC ha estat acompanyat per la presidenta Comarcal del Vallès Oriental i regidora a Mollet, Susana Calvo; i el president del PPC de Barcelona, Alberto Villagrasa, en un acte pels militants al Centre Civic Marineta.

Calvo ha explicat a e-notícies que "aquests actes són habituals, quan el partit fem algun acte al municipi, nosaltres continuarem fent la feina que ens pertoca". Albiol ha manifestat a Twitter que "avui a Mollet un grup de desestructurats socials de la CUP, m'han rebut amb insults, ells a la seva i nosaltres a la nostra".

La CUP de Mollet li han respost des de la mateixa xarxa social que "gràcies però no mereixem l'exclusiva. Els 'desestructurats socials' i gent molt diversa no volem xenòfobs ni franquistes a la nostra ciutat". L'Assemblea Popular de Mollet, per la seva banda, li ha replicat que "no som la CUP, però sí, som desestructurades, som moviment, no ets benvingut, seguirem treballant, netejant Mollet de gent com tu".

11 Comentaris

Publicitat
#7 Papitu, el de Sanes, 14/02/2017 - 18:38

Resulta irritant veure com alguns diuen feixista a qualsevol que no pensi com ells.

#6 emprenayt, bcn, 14/02/2017 - 13:04

Algun dia prendrem mal.

#5 Carlos Gomez, desde arbucies con amor, 14/02/2017 - 11:11

L´escuma va creixent lentament i sense parar

I els performances feixistoides organitzades recurrentment pel sindicat del crim convergent devant de les seus dels tribunals no fan mes que tensionar un clima ja molt escalfat pels mitjans publics i els ara ironicament adjetivats com concertats

Qualsev

#4 botifler1914, Sinitaca, 14/02/2017 - 11:10

NAda hay más fascista que un anti-fascista.

#3 Pay per View, Casal la Bomba, 14/02/2017 - 10:46

Los camisas pardas de la CUP, financiados por la generalitat, unos pandilleros vagos i maleantes. Unos pandilleros muy organizados, los bulldogs de la famiglia Corleone Pujol. Oi David Fernandes?.