Publicitat
Societat · 15 de Gener de 2010. 18:05h.

Alcalde de Vic = Hitler

Un grup a Facebook compara Josep Maria Vila d'Abadal amb el dictador nazi

Alcalde de Vic = Hitler

Imatge publicada a Facebook pel grup contrari als nous criteris d'empadronament de Vic

La polèmica atiada amb la reacció mediàtica i política que han tingut els nous criteris d'empadronament que farà servir l'Ajuntament de Vic han provocat un extens debat a la xarxa social.

Concretament s'han obert dos grups amb posiicions oposades a Facebook. El primer, contrari a les noves mesures "Pel dret a empadronar-se a Vic" compta a hores d'ara amb 2165 membres. Aquest grup, creat per la Revista Mà, alguns dels seus integrants ja estan demanant el "boicot a Vic, no anar al seu mercat dels dissabtes, ni al medieval, ni comprar carn de Vic (fuets i embotits) que és la principal indústria que s'ha beneficiat dels immigrants". També han fet una paròdia de l'alcalde comparant-lo amb Hitler.

Per altra banda, el grup "Jo dono suport a l'alcalde de Vic per retirar els indocumentats del padró" creat per dos militants de Convergència (Rubèn Novoa i Mercè Escarrà) reclama l'aplicació de la legalitat i dóna suport a la mesura avalant-se en l'informe jurídic publicat en la secció d'opinió d'aquest diari. Aquest grup, compta amb més membres que el contrari a les noves mesures i a hores d'ara l'integren 2366 usuaris de Facebook. Entre els comentaris que s'hi poden llegir experiències dels usuaris com "durant 6 anys he anat al cole amb un marroquí que és amic meu (no sóc racista) i ell durant els 6 anys d'escolarització mai ha pagat la matrícula de l'escola, ni els 50 euros que valia cada mes, ni els llibres! Mai ha pagat res!".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Tià, Paisos Catalans, 17/01/2010 - 23:37

Als que critiquen al Alcalde de Vic:aquesta setmana he llegit en un diari de molta difusió,que des de Madrid han declarat que als immigrants ningú els toqui.Bé,a mí,fills,parents,amics,veins,SÍ que ens poden tocar.NO ÉS EXCLOENT AIXÓ?;HITLER HO VA SER.

#35 josepxicot, barcelona, 17/01/2010 - 23:21

Sembla ser que dir que paren la mà,no
ès politicament correcte.

#34 josepxicot, barcelona, 17/01/2010 - 23:19

Crec que no s´ha de fer broma,es prou
seriòs el que està passant,tot per culpa
de la política de ZP:papeles para todos,
ara a patir les conseqüències,no es pot
arribar a tothom,PxC tè rao,tot està des
bordat.

#33 Karl Just, Barcelona, 17/01/2010 - 18:11

No comparin el sistema democràtic d'avui amb una cosa que mai ha de tornar. Si no esteu contents - aviat hi haurà eleccions. Llavors toca demostrar qui sou.

#32 Ramon, girona, 16/01/2010 - 20:09

L'Ajuntament de Vic fa el que ha de fer. Fins ara era dels que mes be havien resolt el problema de la immigració. Peró tot te un límit. Perquè la Sra. de la Vega, no far complir la Llei de immigració que ella va fer aprovar al Parlament?.